Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Добрата новина идва от село Николчовци, област Велико Търново. Петър и Цанка Петрови са пенсионери, които решават да отделят от оскъдните си финансови средства, за да помогнат на самотна майка.

През февруари семейство Петрови научават от Би Ти Ви за съдбата на млада жена, която сама се грижи за детето си. Въпреки  че живеят на ръба на бедността, двамата пенсионери отделят малка сума, за да помогнат на самотната майка. Те написват писмо до Би Ти Ви с молба средствата да бъдат изпратени на нуждаещата се.

Семейството се препитава, като отглежда крави. Цанка и Петър са до животните от ранни зори до мрак. Знаят, че сумата, която изпращат на самотната майка е недостатъчна. Но ако много хора дадат по малко, майката и детето ще могат да живеят по-добре.

Източник: bTV Добрата новина, www.btv.bg/news/?magic=good


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/axa 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...

Защо удряш въздуха и тичаш напразно? Очевидно, всяко занимание има цел. Тогава кажи ми каква е целта на всичко, което се върши в света? Отговори, предизвиквам те! Суета на суетите: всичко е суета.

Св. Йоан Златоуст