Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
  • Благодарим на Св. Синод на БПЦ за бързата  и своевременна подкрепа, за отческото благословение, благодарение на които "Двери на Православето" излиза в настоящия вид.

  • Специални благодарности на главния секретар на  Св. Синод архимандрит Наум и на бившия административен секретар на  Св. Синод г-н Стоян Тодоров.

  • Благодарим на Николай Спиров от xenturia.com за техническата подкрепа при стартирането на проекта и за ценните съвети.

  • Благодарим на нашите родители за моралната подкрепа и детегледаческа помощ. Благодарим и на децата за търпението към нашата работа и заетост.

  • Благодарим на целия  редакционен, технически и авторски екип, на всички, които чрез безвъзмездния си труд оставиха по нещо от себе си в сайта! Благодарим ви, приятели -  порталът "Двери на Православието" е и ваше дете!

Списъкът по-горе ще бъде допълван в бъдеще!
Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/ay 

Разпространяване на статията:

 

И рече старецът...
Лакомото желание за храна се прекратява с насищането, а удоволствието от питието свършва, когато жаждата е утолена. Така е и с останалите неща... Но притежаването на добродетелта, щом тя веднъж е твърдо постигната, не може да бъде измерено с времето, нито ограничено от наситата.
Св. Григорий Нисийски
   

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.