Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
  • Благодарим на Св. Синод на БПЦ за бързата  и своевременна подкрепа, за отческото благословение, благодарение на които "Двери на Православето" излиза в настоящия вид.

  • Специални благодарности на главния секретар на  Св. Синод архимандрит Наум и на бившия административен секретар на  Св. Синод г-н Стоян Тодоров.

  • Благодарим на Николай Спиров от xenturia.com за техническата подкрепа при стартирането на проекта и за ценните съвети.

  • Благодарим на нашите родители за моралната подкрепа и детегледаческа помощ. Благодарим и на децата за търпението към нашата работа и заетост.

  • Благодарим на целия  редакционен, технически и авторски екип, на всички, които чрез безвъзмездния си труд оставиха по нещо от себе си в сайта! Благодарим ви, приятели -  порталът "Двери на Православието" е и ваше дете!

Списъкът по-горе ще бъде допълван в бъдеще!
Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/ay 

Разпространяване на статията:

 

И рече старецът...
Всеки ден вие полагате грижи за тялото си, за да го запазите в добро състояние; по същия начин трябва да храните ежедневно сърцето си с добри дела; тялото ви живее с храна, а духът – с добри дела; не отказвайте на душата си, която ще живее вечно, онова, което давате на тленното си тялото.
Св. Григорий Велики