Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (75 Votes)

page01 1200x661 1На 29 април, събота, от 12 до 17 ч. в Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“ е ден на отворените врати. Духовното училище ще даде възможност на ученици и родители да се запознаят с програмата на обучение и условията на живот в него. Всички желаещи могат да посетят училището и да разгледат учебния корпус, общежитието, библиотеката, интерактивните зали, както и да се запознаят с учебния процес, предметите, които се преподават, и условията, които предлага училището.

През последните години в Софийска духовна семинария бяха извършени сериозни ремонтни дейности, които осъвремениха и подобриха условията за учение и пребиваване. В училището се използват иновативни методи на преподаване, то разполага със съвременно техническо оборудване и образователни програми. Семинарията освен това е базово училище на Богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и там преминава част от педагогическата практика на студентите-богослови.

Духовното училище обявява прием за учебна 2023-2024 г. на ученици за обучение след 7. клас. Повече информация можете да намерите тук.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/dx9xc 

Разпространяване на статията: