Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

260px-Rila kloosterНа 10 юни в Рилския манастир ще се проведе церемонията по награждаването на финалистите в националния конкурс за ученическо творчество “Бог е любов”. Тази година учениците работиха и твориха по темата “Вяра и милосърдие”. Рилската св. обител и нейният игумен Адрианополският епископ Евлогий са домакини на тържеството, на което ще се съберат наградените участници в националния кръг, техни учители, родители, експерти от регионалните инспекторати в страната, дейци на образованието.

Разходите по престоя на участниците се поемат от Рилския манастир. Децата и придружителите им следва да заплатят само пътя си до Рилската св. обител. Те трябва да пристигнат в манастира на 9 юни от 14 до 15 ч.

Прилагаме заявката за участие на наградените участници. Те могат да бъдат придружавани от един възрастен – родител или учител, по тяхна преценка. Заявките за участие трябва да бъдат изпратени до 4 юни на адреса на регионалния инспекторат по образование в Кюстендил - io_mon_kst@abv.bg

За да изтеглите формуляра за заявка, натиснете тук.

Журито, председателствано от проф. Иван Желев Димитров, определи тазгодишните победители в конкурса. По-долу публикуваме имената на отличените ученици.

Важно указание: С копие от този протокол учениците могат да подадат заявление до кмета на съответната община, за да кандидатстват за получаване на стипендия по програмата за закрила на деца с изявени дабри през 2013 г., по ред и условия, определени в Наредба на МОН от 17.12.2003 г. "за условията и реда за осъществяване на закрила на дела с изявени дабри". Наредбата важи за деца, обучавани в държавни и общински училища. Ако детето учи в държавни училища на подчинение на някое ресорно министерство, подава се заявление до съответното министерство. А ако е в общинско училище, тогава заявлението се подава до общинския кмет.

p1-1

p1-1 p1-1


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/xhwx4 

Разпространяване на статията: