Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (25 Votes)

768Сайтът за изкуство, култура и православие „Подиум“ и порталът „Православието – Добрич“ организират Първи национален фотоконкурс: „Православието в Добруджа“.

Фотоконкурсът „Православието в Добруджа“ има за цел да представи разнообразието и красотата на  православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за православието като цяло, за живота и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.

Може да участвате със снимки, отразяващи православния живот в Добруджа, в категориите: „Архитектура“, „Пейзаж“, „Портрет“ и „Репортаж“.

Конкурсът започва на 5.10.2021 г. и завършва на 8.12.2021 г. 

Участието е безплатно и без възрастови ограничения. 

Участниците могат да представят максимум пет снимки.

Необходимата информация за снимките е: Име на автора, адрес, електронна поща, заглавие на снимка (с описание, ако е необходимо).

В конкурса се допускат само авторски фотографии.

Снимките трябва да бъдат изпратени във формат jpeg, png. Качеството и размерът на снимката трябва да е не по-малко от 2000 пиксела.

Снимките се изпращат на имейл адрес: pravoslavietodobrich@gmail.com.

Участникът трябва да държи и потвърждава, че притежава всички права върху представената(ите) снимка(и).

С въвеждането на участниците в конкурса се предоставя на организаторите („Подиум“ и „Православието – Добрич“) правото да публикуват снимки в публикации на организаторите, свързани с конкурса, като албуми, календари, изложби.

След приключване на конкурса жури ще определи и обяви победителите, а връчването на наградите ще стане в навечерието на Рождество Христово.

Предвидени са три парични награди от по 100, 50 и 20 лева за първите най-добри фотоса. Предвидена е и една предметна награда за млад автор, отразил вярата на свои съмишленици. На електронната си поща всички участници ще получат грамота за участие. Наградените снимки ще бъдат публикувани както в сайта „Подиум“ и „Православиетно – Добрич“, така и в повечето медии от региона отразяващи православния живот в Добруджа.

След получаване на снимките на всеки участник ще бъде изпратено потвърждение по имейл.

Организатор на Първия национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“ са списанието и сайтът за изкуство, култура и православие „Подиум“ и портал „Православието – Добрич“.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/864wc 

Разпространяване на статията: