Мобилно меню

4.8666666666667 1 1 1 1 1 Rating 4.87 (30 Votes)

IMG 5348От 14 до 16 февруари в Кремиковския манастир ще се проведе семинар на тема „Приобщаване на деца и младежи към християнските ценности и начин на живот“. Проявата се организира с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

Целта на семинара е да се представят опитът и работещите модели на различни учителски екипи от цялата страна. Организаторите се надяват срещата на преподавателите да ги мотивира за по-активна работа, за да се увеличи броят на детските православни лагери у нас и да се улесни организацията им. Очакват се гост-лектори от различни епархии, които имат традиции в тази сфера. Двудневната среща е подходяща за хора, които имат интерес в областта на работата с деца в извънкласен формат.

Организаторите уточняват, че за да участвате в семинара трябва да се свържете с ръководството на вашата митрополия, към която е изпратена специална покана с програма и условия за участие.

Желаещите да участват от Софийска епархия могат да се запишат на имейл: vangelovavangelova@gmail.com. Трябва да се посочат трите имена, опит от работа с деца, телефон, очаквания от семинара и откъде научихте за него. Това е единственият начин за записване и участие. Крайният срок е 10 февруари.

Семинарът е безплатен, като има възможност за настаняване в манастира. Цялата информация ще бъде предоставена чрез запитване към посочения имейл.

Предварителна програма на семинара – тук.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/6pwa8 

Разпространяване на статията: