Мобилно меню

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
djado_neofit.jpgДнес в Русе гостува делегация от представители на Националния комитет за обществени награди и Академията по проблемите на безопасността, отбраната и правовия ред на Руската федерация. Русенският митрополит Неофит, председателят на Общинския съвет Искрен Веселинов, директорът на РДВР - Русе майор Светослав Първанов и други бяха удостоени с ордени "Александър Невски" - първа степен за значителни заслуги в укрепване на отношенията между България и Русия в сферата на политика, култура, сигурност.
Николай Фадеевич Кизюн, вицепрезидент на Националния комитет за обществени награди, поздрави присъстващите и изрази надежда, че днешното събитие ще е малка крачка по укрепване дружбата между руския и българския народ.

Академията по проблемите на безопасността, отбраната и правовия ред на Руската федерация е обществена организация. Тя обединява хора с различни професии, изповедания, народност. Нейни клонове има по целия свят, включително и в България. Академията работи в страната ни от една година. В София, Велико Търново, а от дни и във Варна има нейни членове. Нейната цел е да се поддържат добрите отношения между славянските народи.

Ruseinfo

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/33qd6 

Разпространяване на статията: