Мобилно меню

3.8 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (10 Votes)

bogosl fakultetСтана традиция през последните години студентите от Богословския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” да пътуват на поклонение в различни части на България и в съседните страни. Този път избраната посока е Сърбия. Там те ще посетят градовете Пирот, Ниш, Белград, Нови сад, Сремски Карловци, Крушевац, както и манастирите Манасия, Раваница, Жича, Студеница, Ковиль, Поганово и др. Предвидено е посещение в БФ на Белградския университет, както и среща с Н. Св. Сръбския патриарх Ириней. Дните на пътуването са от 8 до 11 ноември 2012 г. На 8 ноември предиобяд се предвижда участие в светата литургия в Погановския манастир.

Във връзка с това каним за участие свещеници и миряни, имащи желание да се присъединят към нас в това интересно, душеполезно и образователно пътуване.

Отпътуването ще бъде от пл. „Св. Александър Невски” в 7.30 ч. сутринта на 8 ноември. Завръщането е на 11 ноември в около 21 ч. в София.

Желаещите да се присъединят към поклонническото пътуване заплащат цена от 180 лв., която включва транспорт, нощувки и застраховка. В Сърбия български граждани влизат с лична карта, задграничен паспорт не е нужен.

Записване и внасяне на парите при Павел Ив. Петев. Тел. за контакти: 0889 148 528. 

 


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3fwcw 

Разпространяване на статията:

 

 

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.