Мобилно меню

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (12 Votes)

IMG 8991Започна новата учебна година и за Православната детска градина «Успение Богородично» в столичния квартал «Малашевци». Сградата на детската градина се намира в двора на едноименния храм, осигурявайки на децата тишина и голямо пространство за игри навън. Ръководител на детското заведение е презвитера Камелия Спасова, която има професионален опит и квалификация за работа с деца от различни възрасти.

Детската градина е изградена и оборудвана с много любов и желание, така че да осигури на възпитаниците си място за игри, учене и весели моменти. Децата се въвеждат внимателно и по достъпен за тях начин в православната вяра и традиции.

Въпреки че учебната година вече е започнала, продължава записването в детската градина. Приемат се деца от 3 до 6 години. Тъй като детското заведание не се подпомага финансово от никоя институция, таксата за обучение в него е 300 лв. на месец.

Повече информация за условията и начините за записване можете да видите на интернет страницата на детската градина - тук.

IMG 8989

IMG 8988

IMG 8985


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3pcf3 

Разпространяване на статията: