Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)

камбанкаВ навечерието на Рождество Христово излезе от печат нов брой на сп. Амвон с текстове, посветени на големия християнски празник. Редакционният екип поднася поредното многообразие от теми и разсъждения на обичните си читатели, за които в тези празнични Рождественски дни се открива време и желание за духовно ястие и питие! В празничния брой те ще намерят проповеди, богословски текстове, както и актуални теми като разсъждения за ролята на родителството и сурогатното майчинство.

камбанка2Новият брой на сп. Камбанка също е посветен на чудото на Христовото Рождество. Децата могат да прочетат за Рождественската „алилооба“ в Грузия, за червените обитатели на австралийския остров „Рождество“, да научат молитвата на митаря и да се замислят над това какво е да си християнин.

Още много интересни и любопитни материали е събрал на страниците си новият брой на сп. Камбанка. Побързайте да го разгърнете!

Списанията са безплатни издания на храм „Св. Атанасий“ в гр. Варна и излизат с благословението на Варненски и Великопреславски митрополит Йоан.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/dkqka 

Разпространяване на статията: