Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (45 Votes)

DSC 79660Духовно-просветен център „Св. архангел Михаил“ във Варна продължава просветните традиции на първото българско училище в града. С благословението на Варненския и Великопреславски митр. Йоан за трета година се организира Летен младежки форум.

Тази година той ще се проведе от 5 до 9 август и ще включва двудневно поклонническо пътуване до Рилския и Троянския манастир и двудневна програма в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“. Участници във форума могат да бъдат младежи на възраст от 14 до 18 г. Подборът ще бъде направен с конкурс за есе на тема: Какво е истинското приятелство?

Есетата трябва да се изпратят до 26 юли 2018 г. на електронната поща на Духовно-просветния център – archangel.bg@abv.bg.

Летният младежки форум осигурява възможност за срещи между млади хора и приобщаването им към християнските ценности и традиции. Провеждат се обучения, водени от богослови, свещеници и психолози. По време на форума младежите намират нови приятели, научават нови полезни неща, посещават манастири и църкви.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/uxyxq 

Разпространяване на статията: