Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (9 Votes)

POSTОт днес в столичния храм „Възнесение Господне” (срещу румънското посолство) се събират дрехи, играчки, занимателни игри, учебни помагала – нови и втора употреба, за деца от 0 до 18 г. Даренията се събират в рамките на благотворителната кампания „Ти имаш, а някой не...”, организирана от сдружение „Дари любов”, гр. Петрич (www.give-love.eu).

По случай Деня на детето, 1 юни, от сдружението са се заели със задачата да разпределят всички събрани дарения между деца от социални институции и такива от социално слаби семейства, живеещи на територията на общините Петрич, Банско, Кресна, Гоце Делчев.

Всеки, който иска да зарадва дете в неравностойно положение, може да се включи в инициативата, като направи дарение до 18.5.2014 г., неделя, включително на място в столичния храм „Възнесение Господне” на кръстовището на булевардите „Ситняково” (сега отсечката с име "Михай Еминеску") и „Шипченски проход”. Дотам може да се отиде също с трамвай № 20 и 23, автобуси № 9, 120, 305, 412 или с градски транспорт по бул. "Цариградско шосе" до сп. "Алея Яворов" и оттам пеш по посока на бул. "Ситняково". 


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/994x9 

Разпространяване на статията: