Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

22047Има ли напрежение между християните и хората с нетрадиционна сексуална ориентация ? Осъждайки гей-парада подкрепя ли безмълвно Църквата призивите за насилие ? Една откровена дискусия във „Вяра и общество”, за сваляне на маските със ставрофорен иконом Ангел Ангелов, пастор Ангел Пилев и Анелия Анакиева. Ще чуете мнението и на организаторите на „София Прайд”. Въпроси към нашите гости, както и ваши мнения по темата  може да зададете предварително чрез страницата ни във фейсбук  Вяра и общество , на електронния ни адрeс viara@bnt.bg или на страницата на предаването в сайта www.bnt.bg.  По време на предаването ви очакваме на телефони 02 9 444 999 и 814 2551 – след 17.25 ч.

В същия брой ще видите:

Милост за Маалюля – сирийското градче, където говорят езика на Христос, станало арена на поредния въоръжен сблъсък. Разговор със сирийски християнин за заплахите, които грозят последователите на Христос в най-древните християнски земи...
  • Училище на духа – Софийската семинария чества 110 години от своето основаване
  • Спомен за чудото разказ на очевидци за спасяването на български войници от немски плен в Охрид през 1944 г. и за небесната намеса на Св. Климент Охридски. Една истинска история, станала сюжет на романа „Охридска балада” и игралния филм „Спасението”.

  • Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/xyudr 

    Разпространяване на статията: