Мобилно меню

4.9252336448598 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (107 Votes)

indexРуският свещеник Сергий Чечаниев от Санкт Петербург публикува в „Русская линия“ своето мнение по въпроса „Кого трябва да екзекутира президентът Путин“. Зловещата статия потвърждава все по-очевидната истина, че Русия възражда съветския тоталитарен режим с присъщите му методи на масово избиване на „външните и вътрешни врагове“. С тази разлика, че сега православните свещеници не са обект на кървавите репресии, но им е отредена ролята на техни пропагандатори…

И така се изпълнява казаното в Лука 11:25-26 за повторното завръщане на бесовете с още по-голяма сила там, където милостта на Бога не е била оценена и „в пометения и нареден дом“ Господ не е намерил прием: „Когато нечистият дух излезе от човека, минава през безводни места, търсейки покой, и, като не намира, казва: ще се върна в къщата си, отдето излязох. И като дойде, намира я пометена и подредена. Тогава отива и довежда други седем духа, по-зли от себе си, и като влязат, живеят там; и последното състояние на оня човек става по-лошо от първото“. Няма нищо по-зловещо от това долните думи да звучат от устата на православен свещеник.

Ето и откъс от текста на свещ. Сергий Чечаниев в популярното пропагандистко издание, на който досега не е реагирал критично нито един представител на РПЦ.

„… Изминаха десет месеца и, както се казва, за това време всеки можеше да покаже истинското си лице. Разбира се, както и в случая с враговете на царя, няма смисъл да изброяваме подробно всички онези, които трябва да бъдат екзекутирани от нашия президент. Всеки разумен син на Отечеството днес може сам да каже кой точно трябваше да бъде екзекутиран.

Историята се повтаря. Подобно на онези революционни времена, в този списък ще бъдат включени милиони „руснаци“ – от някои представители на „работническите професии“ до членове на правителството и дори лица, „особено близки до императора“, пардон – президента.

На първите места в този списък трябва да бъдат поставени много от нашите руски олигарси, някои държавни служители, представители на артистичните, художествените, певческите, журналистическите и издателските среди, ЛГБТ общността и други дейци на т. нар. „интелигенция“, както и значителен брой прогресивни млади хора, които щурмуваха или все още мечтаят да щурмуват контролно-пропускателния пункт „Горни Ларс“ (граничният пункт между Русия и Грузия; бел. ред.).

Там би трябвало да бъдат и имената на някои членове на военнопромишления елит, които не успяха да осигурят обективна разузнавателна информация, достатъчно снабдяване, военни способности и бойна готовност на нашата армия.

Трябва да се включи и групата духовници и миряни от Руската православна църква, които в самото начало на Специалната военна операция се обърнаха с известното писмо „… до всички, от които зависи братоубийствената война в Украйна, с призив за помирение и незабавно прекратяване на огъня“.

Освен това в тези списъци трябва да бъдат включени и всички онези, които не са изброени по-горе, но се застъпват за мир по условията на Запада, които не се колебаят да се представят пред обществеността като „агенти на Вавилон“ – като „врагове на народа“ и руската държавност.

Би било добре към този списък да се добавят всички съвременни световни лидери: Байдън, Шолц, Макрон, г-жа Меркел…

Можем само да вярваме, че Господ ще даде ум на нашия президент, така че той ще може да потвърди на дело както своите думи, така и думите от известната песен-пророчество, изпята от Жана Бичевска, че „всички врагове на Русия ще бъдат разстреляни!“. Или поне неутрализирани и адекватно наказани, така че „всеки от тях ще бъде съден според делата си“ (Откр. 20:13)“.

 

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/d3xda 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...

Който следва Христа в самота и плач, е по-велик от оня, който слави Христа в събранието.

Св. Исаак Сирин