Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (13 Votes)
КалабрияФондация „Диалог и Милосърдие” организира eзиково обучение в Италия за български студенти и интелектуалци от различни обществени области.

Обучението се осъществява съвместно с университета в Косенца и Висшия Калабрийски институт за международна политика по следните програми:

1. Езиково обучение за период от един до три месеца в Италия по програма Питагора (Pitagora Mundus). Тази програма е насочена към езикова обучение за международни студенти в т.нар. „Градове на мъдростта” в Италия, в „Градовете на Питагор”, и свързаните с тях исторически и културни места. Обучението се изпълнява според Европейското законодателство и Болонското споразумение от специалисти и преподаватели от италианските университети, с такса за участие при пълен пансион (безплатна храна, спане и обучение, културно-обществени програми с професионална насоченост в зависимост от кандидатите) в рамките на периода за обучение. Издават се европейски дипломи и сертификат за участие. Не се изисква ниво на владеене на езика.

2. Съвместни културно-обществени дейности с православните църковни общини в Южна Италия. Те включват запознаване с живота и дейността на православните мисии в Италия; участие в подготовката и празнуването на големи Господски и Богородични празници.

Програмите са отворени за всички, които имат желание за участие. Условието е да се подаде молба до УС на Фондацията в рамките поне на един месец преди стартирането на езиковите и културно-общественни курсове (всеки курс стартира от първо число на календарния месец и приключва на последно число от същия).

За участие в езиковите курсове и записване: dialogusetcaritas@gmail.com и на телефон: 0899 57 99 85.

Бел. ред.: В резултат на питания към редакцията се смятаме задължени да уточним, че горните курсове не са безплатни и всякакви такси правоучастие, издръжка по време на курса и пътуване до мястото и обратно са за сметка на участниците. Единственото безплатно е публикуването в нашия сайт на обявата, за да подпомогнем онези, които имат желание да изучават италиански и могат да платят въпросните суми.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3a8u 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...

Гледай да имаш милост към всички, защото чрез милостта човек намира дръзновение да говори с Бога.

Авва Памб