Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (16 Votes)
rabotilnitsa.jpgПрез първите дни на Работилницата в помощ на Шестия църковно-народен събор се получиха изключително голям брой стойностни предложения. Те пристигаха както от различни градове на страната, така и от наши сънародници в Европа и САЩ.

Огромният брой съобщения препълни дискусията и я направи практически нечитаема за страничен наблюдател. Тази нощ екипът на "Двери БГ" спешно реагира на организационните трудности, като  създаде минипортал с отделен дизайн, десет категории и разпредели съобщенията вътре. Категориите са създадени не според логиката на проектоустава, а според темите, определени като актуални от участниците в работилницата и обсъждани в последните дни в сайта. Поради множеството молби на потребителите една от новите категории е за свободни разговори извън обсъждането на устава на БПЦ. Сайтът предлага и интересна статистика за най-одобряваните предложения.

Дискусията още веднъж доказа, че митрополит Йосиф с основание се е доверил на  потребителите на интернет, давайки им възможност да се включат в обсъжданията на проектоустава на БПЦ. Участниците в работилницата приеха с отговорност поставената им задача и вече дават своя принос в изграждането на бъдещия устав на нашата Църква.


За да изпробвате новия сайт веднага, влезте тук.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/x9kf 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...
Лакомото желание за храна се прекратява с насищането, а удоволствието от питието свършва, когато жаждата е утолена. Така е и с останалите неща... Но притежаването на добродетелта, щом тя веднъж е твърдо постигната, не може да бъде измерено с времето, нито ограничено от наситата.
Св. Григорий Нисийски