Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Преди всичко Ви благодарим за желанието да ни подкрепите. Това означава много за нас! Гласуването е на 3 стъпки и ще Ви отнеме от 30 секунди до 1 минута!


СТЪПКА 1:


Щракнете [тук]. Нашият сайт ще бъде избран. Ако разполагате с време, разгледайте и гласувайте в останалите категории (така ще помогнем и на другите добри сайтове да съберат повече гласове на публиката).  Обърнете внимание, че в трета категория "Образование"   участва и сайтът "Православие България" - можете да подкрепите и него, без това да навреди на гласа за "Двери".  Сега преминете на стъпка 2 (бутонът в десния долен ъгъл, виж картинката)СТЪПКА 2: Въведете валиден адрес (виж картинката)СТЪПКА 3:

Активирайте гласа си, като проверите пощенската си кутия и щракнете върху хипервръзката в писмото (виж картинката)Щракнете тук за да започнете! Вашият глас може да е решаващият!

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/axh 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...
Всеки ден вие полагате грижи за тялото си, за да го запазите в добро състояние; по същия начин трябва да храните ежедневно сърцето си с добри дела; тялото ви живее с храна, а духът – с добри дела; не отказвайте на душата си, която ще живее вечно, онова, което давате на тленното си тялото.
Св. Григорий Велики
   

Нов проект

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

Какво представлява проектът?

За кого е предназначено изданието?

Kое прави това издание различно?

Как можете да помогнете:

Карикатура на седмицата