Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (9 Votes)
RSS е акроним за Really Simple Syndication (наистина лесно събиране). RSS е технология, която събира на едно място заглавия на статии от различни интернет страници. "Двери на Православието" използва RSS технология, за да предизвестява в реално време всички желаещи за появяването на нова статия, като записва заглавието и анонса в специален текстов (XML) файл. Така чрез инсталацията на специална програма - RSS четец, потребителят може да се информира бързо и лесно за промените в портала.


Как RSS може да е полезна на потребителите?

Читателите на сайта могат да ползват RSS технологията, за да съберат на едно място последните заглавия и кратко описание на сайтовете, които следят. Вместо да проверявате множество сайтове ежедневно, вие проверявате заглавията, които RSS четецът е събирал и щраквате върху тези, които Ви интересуват. Така заетите потребители могат да си пестят ценно време, като преглеждат последните новини по начин близък с този, който използват, когато преглеждат електронната си поща!

Безплатно захранване с новини и статии за всички желаещи потребители на "Двери на Православието" и собственици на бъгарски Интернет сайтове. Това става чрез връзките, посочени по-долу:


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/wfk3r 

Разпространяване на статията:

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]