Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
През последните години в Русия ежегодно се извършват от 4 до 6 милиона аборта. Това съобщи представител на медико-образователния център “Живот” към московския храм "Благовещение".
“Представете си каква сила и значимост би имала нашата държава, ако тези деца се бяха родили и станали членове на обществото”.
В същото време в резултат на активната просветна работа Русия вече не заема първо място по извършени аборти (процентно), а е на второ след Румъния. “Официалната статистика потвърждава, че абортите в Русия са намалени с 26%”. Това не се дължи на подобряване качеството на живота, а на факта, че все повече хора се замислят преди да вземат това решение. “Съвременният свят не живее според християнския завет, а има за главна цел егоистичното търсене на комфорт и удоволствия и логично децата се явяват препятствие за тези, чийто живот се стреми към натрупване на земни блага. Хората не разбират, че нито образованието и блестящата кариера, нито парите, които им осигуряват удоволствия, могат да заменят семейството” – отбеляза о. Димитрий Смирнов от център “Живот”.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3addd 

Разпространяване на статията: