Мобилно меню

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (8 Votes)

2111677861От 1 септември започна новата учебна година за Православната частна детска градина „Успение Богородично“ в столичния квартал „Малашевци“. Същевременно продължава приемът на деца от две до шест години. Детската градина е разположена в самостоятелна модерно оборудвана сграда в двора на храм „Успение Богородично“. Децата се обгрижват целодневно от екип висококвалифицирани специалисти, които работят по утвърдената от МОН учебна програма. Ръководството уверява, че времето на децата е ангажирано така, че максимално да развиват своите интелектуални, емоционални и творчески възможности. Децата се възпитават в християнска среда, стимулират се да общуват добронамерено. Веднъж седмично те посещават храма, като се учат на култура на поведение в църква.

Три пъти седмично има занимания по английски език, който се преподава по атрактивен и ненатоварващ начин. Заложени са посещения на музеи, художествени галерии, театрални постановки. За целта градината разполага със собствен микробус.

В двора на детската градина има обособен кът за земеделски дейност, където децата сами засаждат и полагат грижи за различни растения, като целта е да се изгражда екологична култура – внимание, грижа и отговорност към природата.

Работното време на градината е от 8 до 18 ч. всеки делничен ден.

През зимния период се използват бактерицидни лампи за въздух и повърхност, с което се намалява разпространението на вируси и се укрепва здравето на децата.

Таксата за детската градина е 750 лв. месечно.

Повече информация можете да намерите тук.

Точният адрес е: кв. „Орландовци“, ул. „Училищна“ № 8. Има транспорт с трамваи № 3, 4 и 18. Мястото е комуникативно, разполага с  места за паркиране.

За контакти: jito10@abv.bg; тел.: 0876 876 821 – Камелия Спасова, педагог, управител на административната и учебната дейност.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/dw8hc 

Разпространяване на статията: