Мобилно меню

4.8333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (24 Votes)

666777Сборникът с беседи на Лимасолския митрополит Атанасий „Изкуството да живееш с Бога“, издание на Двери, е абсолютен бестселър на книжния пазар това лято. Книгата се продава успешно не само в църковните книжарници, където е абсолютен лидер по търсене. За първи път православно издание е на първо място по продажби в известната столична книжарница „Български книжици“ и то вече два месеца. От ръководството на книжарницата споделят, че досега не са имали толкова успешно продавана книга с православна тематика.

Сред топ 10 на най-купуваните издания в книжарница „Български книжици“ е и книгата на епископ Атанасий Йевтич „Беседи за Литургията“, издание на великотърновското издателство „Синтагма“.

Сборникът с беседи „Изкуството да живееш с Бога“ излезе, след като беше „пожелан“ от своите читатели. Половината от средствата за издаването му бяха събрани от почитатели на Лимасолския митрополит у нас, които искаха да видят словата му в книга. Това позволи изданието да се разпространява на достъпна цена и въпреки летните месеци да се купува успешно.

Освен в София, „Изкуството да живееш с Бога“ се продава в църковните книжарници във Варна, Бургас, Видин, Благоевград и др. градове. Лимасолският митрополит Атанасий ще пристигне у нас в началото на месец септември, за да участва в Седмицата на православната книга, която се провежда ежегодно във Варна. Там той ще се срещне с българските си читатели и ще изнесе няколко беседи.

IMG 20150819 130136


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/9hh6k 

Разпространяване на статията:

 

 

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.