Мобилно меню

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (8 Votes)

church st_atanasiiНа 11 и 12 октомври в храм „Св. Атанасий” ще се открие новата учебна година за неделното училище и школите по изкуства. Занимания по пеене, изобразително изкуство, актьорско майсторство, вероучение и иконопис се предлагат за деца, имащи интереси в тези области. Курсовете се водят от специалисти и са безплатни.

През тази година стартира курс по математика за ученици от 7-ми клас, които през 2015 г. ще кандидатстват в езикови и математически гимназии. За подбор на участниците в курса на 11 октомври от 15 ч., в залата за беседи към храм „Св. Атанасий” ще се проведе писмен тест в рамките на 60 минути – ниво входящ тест за 7-ми клас. Първите десет ще сформират групата. Курсът ще бъде изцяло с практическа насоченост – даване на насоки за решаване на различни типове задачи, изучавани в 7-ми клас. Курсът е безплатен. Води се от специалист-математик. Ще се провежда всяка събота от 15 до 17 ч.

Църковното настоятелство апелира към родителите, проявяващи загриженост за възпитанието и развиване талантите на децата си, да се възползват от предлаганите възможности. Записванията започват през тази седмица на място в храма от 8:00 до 18:00 ч. или на телефон 052 63 97 16.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/98adc 

Разпространяване на статията: