Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

44В този брой ви предлагаме:

  • Турски националисти атакуваха сайта на Българската патриаршия и в продължение на повече от половин денонощие от него се развяваше турският трибагреник. Същевременно турският премиер Реджеп Ердоган се готви да направи намаз в християнската реликва „Св. София” в Истанбул. Какво означават всички тези послания? Отговорите търсим от експерта Алекс Алексиев.
  • „Само Българската патриаршия може да разбере проблема на Македонската архиепископия!” – за жестовете на Българския патриарх Неофит, за недоизказаните желания на Македонския архиепископ Стефан и за предизвикателствата пред признаването на македонската църковна автокефалия – коментар на  водещите наблюдатели по македонската проблематика – Коста Филипов  и Николай Кръстев, журналист в БНР.

Вашите въпроси по темите на предаването може да зададете предварително чрез страницата ни във фейсбук „Вяра и общество”, на електронния ни адрeс viara@bnt.bg или на страницата на предаването в сайта www.bnt.bg. По време на излъчването ни, директно в ефир може да се включите на телефони 02 9 444 999 и 02 814 2551.

Начало в 17:00 ч.


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/99hdu 

Разпространяване на статията: