Мобилно меню

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (16 Votes)
Буболечка в страницата на БПЦСайтът sliven.net се опитва да манипулира брояча bgcounter в собствена полза на гърба на нищо неподозиращия си клиент Българска Православна Църква (Българска Патриаршия).

Скрито и невидимо за потребителите изображение е закачено в долната част на сайта на БПЦ.  Като резултат с всяко четене на  html ресурс в бъдещата официална страница на църквата се отчита ново посещение... за сайта sliven.net. Така още преди своята официална премиера, страницата на БПЦ се оказа замесена в "невинен хакерски номер" на сливенския портал с един от най-популярните български броячи.

Вероятно целта на този "номер" е да убеди потенциалните рекламодатели, че сайтът sliven.net е по-посещаван, отколкото е в действителност...

"Буболечката" беше случайно забелязана от представител на техническия екип на "Двери", разглеждал работната версия на bg-patriarshia.bg на адрес bg-patriarshia.sliven.net. За подробна техническа информация по случая, щракнете [тук].

Справка:
Според информация в Интернет [тук и тук], сайтът sliven.net е собственост на Атлас БГ - фирма, занимаваща се с производство и търговия на текстилни изделия. 


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3khpc 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...
Душо моя, търси Единствения... Душо моя, ти нямаш никакъв дял със земята, защото ти си от небето. Ти си образът Божи: търси своя Първообраз. Защото подобното се стреми към подобно.
Св. Тихон от Воронеж