Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (13 Votes)
Центъра за колокация на НетераВчера порталът Двери БГ преподписа  своя договор за партньорство с телекомуникационния оператор Neterra. По предложение на нашите партньори и поради непрекъснато нарастващия трафик на най-посещавания български православен портал, гарантираният канал на нашия колокиран сървър бе подобрен радикално:  увеличен е 2 пъти международния капацитет, а скоростта към българските Интернет доставчици сега е 7 пъти по-голяма!

Промяната вече се усеща не само от нашите потребители, но и от българоезичните институционални сайтове, храмове, манастири и благотворителни организации свързани с БПЦ, както и от сайтовете, посветени на  развитието младежкия шах в България, които също се хостват на нашия server. 

Ако проявявате интерес към безплатния хостинг, който предлагаме, свържете се с техническия екип на Двери [тук]  


За "Нетера" (www.neterra.net)


Нетера е водещ български телеком оператор и доставчик на висококачествени наземни и спътникови комуникационни решения.

През годините компанията следва забележителни темпове на разрастване и развитие като лидер на телекомуникационния пазар в Източна Европа. Освен продажбата на големи капацитети на корпоративни клиенти и ISP-та, изгражда комуникационните мрежи на клонове на световни финансови институции и български банки. В момента Нетера внася основна част от международния Интернет трафик в България. Предлага уникални решения за наблюдение върху мрежите на своите клиенти, платформа за интернет телевизия, разпространява телевизионни и радио сигнали в страната.

Нетера притежава един от най-високотехнологичните независими дейта центрове в България - София Телепорт. Той е проектиран и оборудван, така че да осигури широк кръг комуникационни услуги и услуги за колокация. Свързан е с всички съществуващи телеком мрежи в България.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/xpyk 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...

Гледай да имаш милост към всички, защото чрез милостта човек намира дръзновение да говори с Бога.

Авва Памб