Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
1) 34-те песнопения от учебният диск на Владимир Матов, съдържащ разпята едногласно литургия на източен напев, вече имат описание за всеки отделен файл. За подробна информация, относно проекта, вижте статията в "Двери":  "Студиен запис на литургия с учебна цел за начинаещи в Германия". За да източите 34-те файла, влезте в секцията на "Хранилище": Св. Литургия - учебен диск (файловете са групирани по 10 в 4 страници)

2) С разрешението на Димитър Арнаудов е достъпно първото песнопение от неговият диск Пространен Полиелей "Раби Господа", глас 5. За повече подробности, вижте статията: Възпитаници на Пловдивската семинария издават компакт диск.

3)
От днес всички наши регистрирани сътрудници имат правото да изпращат нови файлове с дължина до 25 мегабайта, в случай, са законните носители на авторските права, или имат тяхното разрешение. В "Хранилище", изберете "изпращане на файл". Допълнително е желателно да се свържете с техническия екип на "Двери", за да дадете информация относно условията, под които тези файлове са предоставени, вижте "контакти с екипа"

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/axq 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...

Видях мрежите, които врагът разстилаше над света, и рекох с въздишка: „Какво може да премине неуловимо през тези мрежи?“. Тогава чух глас, който ми рече: „Смирението“.

Св. Антоний Велики