Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)
galeria0.jpgОт днес "Двери" предлага вече официално безплатен хостинг на фото албуми в нашата Галерия. Няма зададени ограничения за броя на албумите и снимките, както и няма строго изискване всички изображения да са пряко свързани с тематиката на сайта. Все пак молбата ни е да публикувате само изображения, които биха били интересни и на случайно попадналите посетители (т.е. да се стараете да ограничавате изображенията и албумите от личен характер - от тях публикувайте само "извадка")

По-долу е дадена кратка техническа инструкция за работа, която (надяваме се) ще удовлетвори и най-"боязливите" потребители.


За да влезете в Галерията, щракнете първо върху опцията "Галерия" в "Главно меню"

galeria1.jpg


Щракнете върху "Вход". Като име и парола въведете данните, които сте посочили при регистрацията си в "Двери".
 
Вече имате зададен личен фотоалбум, но не бързайте да вкарвате изображения на главно ниво. По-добре структурирайте предварително материалите, преди да са се натрупали. За тази цел създайте няколко подалбума като "пътувания", "снимки", "лични" и т.н. За всеки от албумите щракнете първо върху "Добавете албум":

 
Ще се появи диалогът по-долу. В полето "име" въведете Интернет име на албума (кратка дума на латиница). В полето "Заглавие" задайте по-подробно заглавие на албума (на кирилица). Останалите полета не са задължителни:

 

Когато сте готови, щракнете бутона "Запишете":

 
Върнете се отново в главния си албум, щраквайки върху него:След като сте създали всичките си подалбуми (няма ограничение върху броя им), влезте в първия подалбум, където ще изпращате изображения. Щракнете върху "добавете елементи".

   

След като сте се уверили, че сте в правилния подалбум, прибавете колкото снимки желаете!
 
Вие имате контрол дори върху Интернет адреса на главния си албум. За да промените адреса, влезте в главния албум и изберете "Редактирайте албума".


В примера по-долу, албумът преди промяната е имал автоматично присвоен Интернет адрес: http://gallery.dveri.bg/u/author, а сега ще бъде http://gallery.dveri.bg/u/psaras.

Пожелаваме Ви приятна работа с галерията на "Двери"!

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/akp 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...
Всяко нещо намира покой в своята среда и стихия: рибата – във водата, огънят – в движението нагоре; всичко се стреми към своята среда. Душо моя, ти си безплътен дух, безсмъртна. Единствено у Него ти ще намериш покой.
Св. Тихон от Воронеж