Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (17 Votes)

easterВъв връзка с наближаването на един от най-големите християнски празници, когато почитаме раждането на нашия Господ Иисус Христос, галерия „Арт Муза“ и сдружение „Милостив“ със съдействието на Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, обявяват конкурс за детска рисунка на тема „Рождество Христово“.

Изисквания за рисунките
Размерът на рисунките и материалите за изпълнение са по избор на участниците като всеки от тях може да изпрати до две рисунки.

Кой може да участва?
Конкурсът е предназначен за деца от 3 до 19 години, като е разделен на четири възрастови групи:
1. От 4 до 6 години.
2. От I до IV клас.
3. От V до VII клас.
4. От VIII до XII клас.

Срокове
1 декември 2018 г
. – краен срок за изпращане на рисунките по електронен път. Снимки на рисунките могат да бъдат изпратени на ел. поща konkursrojdestvo@abv.bg или като лично съобщение на Фейсбук страницата „Конкурс Рождество Христово“. Освен снимките е необходимо да се изпрати следната информация за участника: трите имена, възраст, име на рисунката, техника и размери, електронна поща, име на школата или ръководител (в случай, че има такива). Всички рисунки ще бъдат качени на Фейсбук страниците „Конкурс Рождество Христово“ и галерия „Арт Муза“.

6 декември 2018 г. – обявяване на резултатите от първото класиране. Избраните участници на първи етап ще бъдат уведомени по електонната поща.

12 декември 2018 г. – краен срок за изпращане на рисунките на класиралите се участници от първото оценяване. За провеждане на втория етап на конкурсa е необходимо рисунките да се изпратят на адрес: София, 1000, ул. „11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ (Николинка Климукова).

18 декември 2018 г. – обявяване на резултатите от второто класиране.

23 декември 2018 г. – след неделната св. Литургия ще се проведе награждаване и откриване на изложба с наградените рисунки във фоайето на Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Всички участници ще получат грамота за участие и диплом за наградените и за ръководителите на школи, които ще се връчат лично на откриването или ще се изпратят по пощата за сметка на участника. Моля, желаещите да получат грамота, да го заявят и да посочат адрес за изпращане. Наградените творби остават за организаторите на конкурса.

Оценяване
Комисията по оценяването е съставена от преподаватели на Богословския факултет.

Контакти
Телефон: 0877 544 662 (Нина Климукова)
Електронна поща: konkursrojdestvo@abv.bg
Facebook: „Конкурс Рождество Христово“


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/uuhpx 

Разпространяване на статията:

 

 

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.