Мобилно меню

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)
mget5.jpg150 души учредиха сектантската Българска родна партия вчера. Новата политическа формация издига в култ учението на "сибирската светица" Анастасия. "Имаме право да бъдем посетени от духа на Анастасия, която е мит. Нейният дух ни казва, че е време да направим партия", обърна се от трибуната към събралите се "посветени" Вълкан Вергиев, ексдепутат от левицата.
Сред учредителите бе и ексминистърът на екологията в кабинета "Виденов" Георги Георгиев. Пред "Монитор" той обясни, че  целта на партията е участие във властта, за да прокарат закон за създаване на екоселища.

Решенията и идеите ще бъдат вземани от всички членове, обеща бизнесменът Атанас Панчев, който издава партийния вестник "Родово имение". Той вече е закупил земи в странджанското с. Славейково, които ще бъдат продадени на членовете на партията. До месец в обезлюденото село ще бъде основано първото "родово село", където поклонниците ще живеят изолирано от света.
Преди да идат там, те ще трябва да продадат имуществото си. Всеки, който се върне към природосъобразния начин на живот, ще има право на имение, заяви Атанас Панчев.

Нека изчистим въздуха за нас и нашите деца. Да се върнем към природата и там, където ни е мястото, призова и руснакът Виктор Медиков, близък до създателя на сектата Владимир Мегре.  Другият гост на учредителното събрание на сектантите бе поетът Ефрим Кушнер.

"Вашата партия и страна има честта да окаже помощ на Русия и партията "Друг" на Григорий Грабовой за всеобщото очистване на земята", заяви в приветствието си Кушнер.

"Направихме всичко възможно, за да намерим касетофон, на който да пуснем химна, но не успяхме", разказа учредителят Стефан Калайджиев, шеф на издателство за езотерична литература. Целта на сектантската формация е да покаже на цялото човечество, че има друг път.

Бел. ДвериБГ: Едва ли се нуждае от коментар подобен факт. Само трябва да се знае, че въпросният Грабовой беше обещал на майките на децата от Беслан, загинали при атентата в училището при откриване на учебната година, да ги възкреси срещу определена сума, беше взел доста пари от тях... А иначе руската връзка комай се оказва съветска...

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3kuf9 

Разпространяване на статията: