Мобилно меню

4.6 1 1 1 1 1 Rating 4.60 (10 Votes)

2013-11-29 1534Учебното помагало по български език, Роден край и час на класа за интегриране на знанието за християнството в първи клас вече може да бъде закупено онлайн от книжарница „БГ Учебник” за 5,30 лв. тук. Цената е за комплект, който включва: пособие за учителя с мултимедиен диск и папка с работни листове за учениците. По този начин всеки, който желае да притежава учебното помагало, ще може да си го поръча онлайн от цялата страна.

За учителите пособието продължава да е безплатно, както и работните листове за учениците. За поръчки учителите могат да пишат на електронната поща на „Двери” – redaktori@dveribg.net.

Досега близо 1000 учители са получили учебното помагало, а над 3000 папки с работни листове са доставени в различни населени места в страната за учениците по поръчка на техните преподаватели. По-голяма част от педагозите, използващи помагалото, са начални учители. Само в София досега са раздадени близо 1000 комплекта работни листове за учениците. Има учители, които разпечатват или копират листовете за децата от своя клас. Те споделят, че учебното съдържание е много интересно за първокласниците и се приема с одобрение и от техните родители.

Бог да благослови дарителката за това добро дело!


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/9phdk 

Разпространяване на статията: