Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
"Двери на Православието" ще се издържа изцяло от дарения. Всички от екипа си даваме ясна сметка, че създаването на проект от подобен мащаб е скок в неизвестното и крие голям риск... Но ние вярваме, че делото ни е полезно и необходимо!

Засега разчитаме единствено на дарения от българи в чужбина. На този етап живеещите в България могат да ни окажат просто морална и/или молитвена подкрепа! В случай, че имате малко свободно време, неоценима помощ можете да ни окажете и като доброволен сътрудник - ако станете един от нашите автори и дописници. За тази цел следва да се регистрирате.

CardFan2.gifХипервръзките по-долу са само за притежателите на международни кредитни карти Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $20.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $50.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $100!

Запишете си за собствена информация номера на поръчката! При банковите справки в последствие плащането ще фигурира като bulart/xenturia.com.

Желателно е допълнително да се свържете по електронната поща на адрес redaktori@dveribg.net с екипа на "Двери на Православието", за да можем да научим Вашата дарителска воля и така да отговорим най-пълно на очакванията Ви!

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/w8rc 

Разпространяване на статията: