Мобилно меню

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Центъра за колокация на НетераС партньорството и подкрепата на телекомуникационния оператор Нетера, фондация "Православие България" предлага безплатен хостинг за всички българоезични институционални сайтове, храмове, манастири и благотворителни организации свързани с БПЦ. 
 
На снимката: залата за колокиране на нашия партньор "Нетера".

Тъй като инициативата се осъществява с подкрепата и под надзора на Св. Синод, естественото ни изискване е сайтовете да представляват канонични общности в рамките на БПЦ начело с Hегово Светейшество Български патриарх Максим -  съответно по никакъв начин да не са свързани със секти и разколи.

Ако проявявате интерес, свържете се с техническия екип на Двери [тук] Предлагаме и безплатна техническа консултация, включително и подкрепа в рамките на разумното при реалното внедряване на решения.

Собственикът на този сървър не носи отговорност за загуба на потребителски данни вследствие на хардуерна повреда или компрометиране на системата. Въпреки сериозните ни усилия за укрепване на сигурността и надежността записаните данни, желателно е потребителите сами да се грижат за редовното архивиране на информацията.

  1. Потребителите на хостинг не могат нито да публикуват, нито да качват на сървъра незаконно съдържание, файлове с неуредени авторски права (музика, филми и т.н.). Ако администраторите открият такова съдържание в някоя от личните директории на потребителите, потребителският акаунт ще бъде незабавно деактивиран.
  2. Потребителите на хостинг не могат нито да публикуват, нито да качват на сървъра текстове със сектантски или разколнически характер. Ако администраторите открият такова съдържание в някоя от личните директории на потребителите, потребителският акаунт ще бъде незабавно деактивиран.
  3. Въпреки нашите грижи да получите най-възможно качествена услуга, собственикът на този сървър не носи отговорност за липса на достъп до машината поради технически причини.
  4. Максималната дискова квота за хоствани проекти е 75МВ. При необходимост от повече пространство, квотата може да се увеличи. Ограничение за обема на генерирания трафик няма. Съдържанието на хостваните уебстраници може да се управлява чрез FTP. Всички хоствани проекти разполагат със собствена статистика на посещенията и изразходвания трафик.
  5. Разрешено е използването на CGI, PHP и Perl скриптове.
  6. Предлагаме два вида системи за бази данни - MySQL и PostgreSQL. Достъпът до управлението им става през уебинтерфейс.
  7. Достъпът до електронната поща може да се извършва чрез HTTPS, POP3/POP3s или IMAP/IMAPs, като максималният обем на пощенските кутии по подразбиране е 30МВ. Пощенската система прави автоматично проверка на целия трафик за вируси и спам. Собствениците на домейни могат да създават до 30 пощенски кутии или псевдоними (aliases).
За "Двери на Православието" (www.dveribg.net)

"Двери на Православието" е информационен портал, създаден с благословението на Св. Синод на Българската православна църква като информационно пространство по въпросите на Църквата, Православието и християнския начин на живот.

"Двери на православието" разполага със собствен Intel базиран двупроцесорен сървър под управлението на операционната система Debian GNU/Linux, подсигурен със SCSI контролер и дискова подсистема в режим RAID5.

За "Нетера" (www.neterra.net)

Нетера е български телекомуникационен оператор - доставчик на технологии и услуги, проектирани според изискванията на корпоративните клиенти и оператори.

Фирмата е създадена през 2001 г. като наследник на Спектър Линк – водеща българска компания в областта на спътниковите и безжични комуникации. В момента Нетера е лидер в предлагането на надеждни решения в областта на спътниковите и наземни комуникации, в съответствие със световните стандарти в телекомуникациите.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/xw 

Разпространяване на статията: