Мобилно меню

4.75 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (32 Votes)

pict48Обичам есхатологията. Тази благословенна наука ми говори за бъдното. При това съвсем ясно, напълно православно и исконно истинно. На вас също, нали? (Освен ако не сте някакви триждипроклети еретици модернисти, икуменисти, паписти, че и новокалендаристи.)

Затова от днес напълно скъсвам с новия папистки и икуменистки календар (проклет да е от всички не отишли на Критското сборище в далечната 2016 година 665 истинно-православни свети епископи! – те са били, както е известно на всички ни, с един повече, но не мога да си позволя да напиша следващото число. Да не бъде!).

И като така, „Църковният егоист“ ще стигне до искрено любящите го свои читатели и почитатели и през настоящата 4217 г., но не днес, когато масоните са наложили да се чества 1 април, а чак след месец, когато по благодатния светоотечески и истинно-православен календар, закрепен на вечни времена от всички исторически сигилии (които някои отхвърляли като фалшиви, но това те правят за своя си погибел!) се отбелязва 1 април. Макар че тогава по омразния модернистки календар ще е уж 1 май, ние това нито го приемаме, нито пък и можем да го приемем.

Така че: дерзайте, егоистолюбители, и проявете още 30 (тридесет) дена търпение. „Църковният егоист“ няма да ви разочарова. Той ще ви представи отново всички недостойни антиправославни, антиистинни и въобще всякакви антипозиции на антиредакторите ни. Защото анти означава да сме против всякакви нововъведения и модернизми и прочие -изми. Анти означава да се „оградим“ от масоно-икуменизма на всички така наречени православни църкви, следващи лъжеепископите си начело с архиеретика Варсанофий Кон/полский. Анти означава хич да не поздравяваме и дори с поглед да не общуваме с всички тях, но да ги презираме с достойнство и да бъдем избраният остатък, посочен в Писанието. Въобще изобщо значи, нали ме разбирате?

А вие стойте оградени и се не допирайте до мрежата (която и вие не бива да наричате с масонското име интернет). Ако се налага да прочетете нещо мно-о-го, ама съвсем наложително, тогава само благочестиво надникнете в кампютра на съседа ви във всъдехода, но после се обърнете на запад и плюйте три пъти в тази посока (не забравяйте, че в обществено превозно средство се плюе със съвсем малки капчици плюнка!). Успехът е гарантиран, защото аз лично съм го изнамерил този благословен метод и духовно-щастливо го прилагам от 12 десетилетия.

Това е от мене. Най-хубавото тепърва предстои. Ще има първи април и за вас! Търпение – спасение!


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/wyhwr 

Разпространяване на статията:

 

 

И рече старецът...

Не търси съвършенството на закона в човешките добродетели, защото в тях няма да го намериш съвършен; неговото съвършенство е скрито в Христовия кръст.

Св. Марк Подвижник
   

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.