Мобилно меню

3.9333333333333 1 1 1 1 1 Rating 3.93 (15 Votes)
От днес всички посетители на "Двери" имат възможност да поздравяват приятелите си по електронната поща с виртуални коледни картички, рисувани от деца. Разгледайте ги и се усмихнете, някои от тях съвсем скоро ще се превърнат в част от доброволческия фолклор!

imgfilenameKогато човек купува картички, рисувани от деца на някоя благотворителна изложба, обикновено го прави само и единствено в името на благотворителността. Което всъщност е голяма грешка! Защото истината е, че детските картички могат да бъдат крайно интересни и забавни. Основна цел на проекта "Коледна Зведа" (който екипът на "Двери" подкрепи, като му подари сайт)  е да Ви даде възможност да поздравите безплатно приятелите си за Коледа по един изключително оригинален начин... и да се посмеете заедно с тях. Щракнете [тук].

Колкото до начина, по който са се появили тези картички... те са правени от деца в помощ на други деца. Но ако този факт Ви кара се намръщвате или да гледате нещата с излишна сантименталност, то по-добре забравете. Защото благодарение на нашите художници, парите за коледно тържество на децата от дом "Здравец" вече бяха събрани...и идва време за купон. А в чалгата, която тези деца (уви?) слушат по време на партитата си, сантименталност има достатъчно.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/kqu9d 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...

Гледай да имаш милост към всички, защото чрез милостта човек намира дръзновение да говори с Бога.

Авва Памб