Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (25 Votes)
dveri_3y.jpg
Точно преди три години, на 24 май, стартира нашият портал "Двери на Православието". Три години са крехка възраст, за някои все още младенческа, но време напълно достатъчно сайтът да оформи своя облик и да се утвърди като име във все по-бурно развиващия се сектор на електронните медии у нас. Работата ни е новаторска и всеки ден изпълнена с предизвикателства, тъй като нито светското, нито църковното ни общество допреди три години познаваха явлението "църковна журналистика", въпреки отделните пробиви в различни светски медии. Българската църковна журналистика вече направи своя прощъпулник и връщане назад няма. За тези три години "Двери" увеличи десет пъти дневната си посещаемост и днес сайтът ежедневно се посещава от над 2000 уникални посетители, които четат около 10 хиляди статии на различна тематика - новини, публицистика, богословски и исторически текстове. Екипът ни работи с още по-голям ентусиазъм, отколкото в началато, с много любов към читателите,  като непрекъснато се опитваме да отговорим по-пълно на вашите интереси. Главната ни цел е била и остава да направим възможна здравословната дискусия за църковните ни проблеми, да допринесем за генерирането на църковни новини, като независимо дали те са положителни или отрицателни, винаги имат за своя изходна база любовта и болката ни за Христовата Църква.

От вашите многобройни писма разбираме кога сме успяли и кога не в това си намерение. Радваме се винаги, когато узнаем, че някой е открил в текстовете в сайта отговор на свои въпроси за духовния живот в православието, че е бил провокиран да задълбочи интереса си в различни области на християнското познание. Радваме се да бъдем с вас всеки ден, поздравяваме ви с деня на Българската просвета и култура 24 май и желаем на всички да познаем истинската светлина на Христос, която просвещава, освобождава, обновява и възражда за нов живот.

{moscomment}

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3krr4 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...
Когато някой е смутен и опечален под предлог, че върши нещо добро и полезно за душата, и се гневи на своя ближен, то очевидно е, че това не е угодно на Бога: защото всичко, що е от Бога, служи за мир и полза и води човека към смирение и самоукорение.
Св. Варсануфий Велики