Мобилно меню

4.9259259259259 1 1 1 1 1 Rating 4.93 (54 Votes)
В Деня на българската просвета и култура и славянската писменост се навършиха шест години от стартирането на информационния портал "Двери на Православието".

От своето началото до днес екипът на "Двери" поставя в центъра на работата си своите читатели.

През тези години стремежът ни е бил да даваме най-бърза и обективна информация по важните църковни въпроси, да даваме гласност на ваши проблеми, да ви предлагаме задълбочени богословски текстове, които същевременно да ориентират съвременния християнин в църковния живот. Това се стараем, но сигурно не винаги успяваме. Затова с радост и благодарност четем винаги вашите забележки и мнения, така че работата ни да става по-добра ден след ден.

Шест години не са толкова много, но не са и малко. През това време порталът Двери се утвърди като информационно пространство не само в църковните среди, но и сред т. нар. "светски" медии. Принос за това имат не само участниците в редакционния екип на сайта ни, но и нашите кореспонденти от цял свят, които ни пращат новини, дописки, мнения и коментари. По този начин Двери придобива уникалния си облик на медия с различни гледни точки, с много информация, с нестандартен поглед, но винаги с отговорност и честност към своите читатели.

Честит празник на екипа на Двери и на всички наши автори и читатели!
{moscomment}

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/kwf 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]

 

И рече старецът...
Имайте непресторена любов помежду си, пазете Преданието, и Бог на мира да бъде с вас и да ви утвърди в любов.
 
Св. Павел oт Обнора