Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
thomas_gandow.jpgОт утре, 13.11., недалече от Берлин, Германия, започва европейски семинар за противопоставяне срещу десктруктивните секти и култове, организиран от Център за диалог - неправителствена християнска организация, ръководена от известния специалист пастор Томас Гандов (Thomas Gandow). На него ще присъстват специалисти като проф. Дворкин и др. От БФ на СУ "Св. Климент Охридски" в семинара ще вземе участие ас. Анна Маринова.
Ежегодният общоправославен противосектантски семинар, който и тази година се проведе в Гърция, работи в тясно сътрудничество с пастор Гандов. Православният семинар беше основан от вече покойния протопрезвитер Антоний Алевизопулос от Атина, който години наред завеждаше отдела за противосектантска дейност на Св. Синод на Гръцката православна църква.
Пастор Гандов е познат в България от преводи на някои негови трудове. Той и неговата книга срещу новата религия на корееца Муун бяха цитирани от медиите ни неотдавна във връзка с очакваното и предотвратено посещение у нас на Муун.
И една бележка относно името на пастор Томас Гандов. Той явно е от славянското население в Германия, поради което името му завършва на -ow. Затова неправилно е предадено името му в превода на неговата книга срещу заблудата на Муун като Гандоу.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3aa6w 

Разпространяване на статията:

 

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]