Мобилно меню

4.625 1 1 1 1 1 Rating 4.63 (8 Votes)
6_70c9f.jpg"До седмица-две ще реша дали да се кандидатирам за кмет на Кърджали", каза пред журналисти отец Боян Саръев след среща с лидера на "Атака" Волен Сидеров. По думите на отец Саръев, както българите, така и мюсюлманите в Кърджали мизерстват и живеят зле, защото за 17 години в Кърджали нищо не се е променило. "Целта е да разбием монопола на ДПС, който като в менгеме е заклещил всички българи и турци, които живеят в града", заяви Саръев. Той беше категоричен, че с всеки изминал мандат на ДПС в Кърджали градът се "обезбългарява с по 5-10 %. "Аз ще се кандидатирам за кмет, когато разбера, че няма кой да изпълни тази мисия. Чувствам сили и увереност, че мога да направя това, естествено - с подкрепата на всички останали политически партии", заяви Саръев.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров от своя страна каза, че имал уверението от местните структури на БСП в Кърджали, че те ще подкрепят кандидатурата на Боян Саръев като независим кандидат и няма да се вслушат "в директивата" на Станишев да не правят коалиция с "Атака" и ГЕРБ. 

Отец Боян Саръев обясни, че ще работи и за мюсюлманите в града и смята, че те ще го подкрепят. След срещата с Волен Сидеров отец Боян Саръев ще се срещне и със столичния кмет Бойко Борисов.

Фокус


Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3ak99 

Разпространяване на статията: