Православната детска градина в София продължава да приема деца

4.304347826087 1 1 1 1 1 Rating 4.30 (46 Votes)

 MG 6162В София от една година работи православна детска градина. Тя се помещава в специална сграда в двора на храм „Успение Богородично” в столичния квартал „Малашевци”. Детската градина е организирана и оборудвана по всички държавни изисквания и е получила лиценз за дейността си. Инициатор за създаването й е енорийският свещеник на храма о. Йоан Куков, който полага много усилия за завършването на сградата и организацията на дейността й. По негово желание от тази година в детската градина заработи нов екип от високо квалифицирани специалисти: по предучилищна педагогика, православно вероучение, английски език, танци и музика.

Детската градина приема деца от 3 до 6 години, които освен с образователните направления, заложени в Държавния образователен стандарт, ще имат занимания по балетното изкуство, спортни танци, български народни танци, различни музикални стилове, изобразително изкуство, православно вероучение, екология.

Детската градина разполага с обширен двор, в който децата ще могат да засадят цветя и други растения и да наблюдават растежа им и ще помагат в отглеждането им.

Месечната такса за тази година е 300 лева. В тази цена са включени всички основни и допълнителни учебни занимания. Детската градина разполага със собствен транспорт, който се заплаща допълнително. Местоположението й предлага удобства за паркиране на родителите, бръз достъп до центъра на София.

За повече информация и записване можете да се обръщате към о. Йоан Куков на тел. 0895720211 и директора на детската градина презвитера Камелия Спасова на тел. 0876876821.

Повече за условията в детската градина на сайта - тук

 MG 6168

 MG 6173