"Двери" участва в конкурса "Сайт на годината". Подкрепете ни!

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Преди всичко Ви благодарим за желанието да ни подкрепите. Това означава много за нас! Гласуването е на 3 стъпки и ще Ви отнеме от 30 секунди до 1 минута!

СТЪПКА 1:

Щракнете тук. Нашият сайт ще бъде избран. Ако разполагате с време, разгледайте и гласувайте в останалите категории (така ще помогнем на организаторите на конкурса). Ако не - направо преминете на стъпка 2 (бутонът в десния долен ъгъл, виж картинката)СТЪПКА 2:  Въведете валиден адрес (виж картинката)СТЪПКА 3:

Активирайте гласа си, като проверите пощенската си кутия и щракнете върху хипервръзката в писмото (виж картинката)Щракнете тук за да започнете!

Екипът на Православие БГ

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Екипът на "Двери на Православието" обединява в себе си хора от различни професии и възрасти:

Пощенски списъци на екипа:  (разработват се в момента и ще бъдат достъпни след няколко дни като адреси за връзка с цялата група)

Дарения за "Двери на Православието"

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
"Двери на Православието" ще се издържа изцяло от дарения. Всички от екипа си даваме ясна сметка, че създаването на проект от подобен мащаб е скок в неизвестното и крие голям риск... Но ние вярваме, че делото ни е полезно и необходимо!

Засега разчитаме единствено на дарения от българи в чужбина. На този етап живеещите в България могат да ни окажат просто морална и/или молитвена подкрепа! В случай, че имате малко свободно време, неоценима помощ можете да ни окажете и като доброволен сътрудник - ако станете един от нашите автори и дописници. За тази цел следва да се регистрирате.

CardFan2.gifХипервръзките по-долу са само за притежателите на международни кредитни карти Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $20.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $50.

Натиснете тук, ако желаете да дарите $100!

Запишете си за собствена информация номера на поръчката! При банковите справки в последствие плащането ще фигурира като bulart/xenturia.com.

Желателно е допълнително да се свържете по електронната поща на адрес redaktori@dveribg.net с екипа на "Двери на Православието", за да можем да научим Вашата дарителска воля и така да отговорим най-пълно на очакванията Ви!

Индекс на статиите

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)