Мобилно меню

Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Изгоря оборът на Гигинския манастир

Изгоря оборът на Гигинския манастир 19 Ное 2014 12:13 #38504

P14Изгорял е оборът на Гигинския манастир. Пожарът е избухнал снощи, около 21 ч., съобщава БНР. Изгорели са покривът и складираните нависоко в селскостопанската сграда бали със слама, съобщи директорът на Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Перник Емил Марков, който лично е отишъл на мястото.

В района на манастира не се ползва ток от мрежата, захранването е със соларни батерии. Предполага се, че искрата е тръгнала от инсталацията, но това тепърва ще се разследва, каза Марков. Той уточни, че на този етап се изключва вариантът пожарът да е бил умишлен. В потушаването на огъня са участвали екипи от Брезник и Перник.

Read more...
The administrator has disabled public write access.

Изгоря оборът на Гигинския манастир 20 Ное 2014 20:51 #38505

  • Иван
  • Иван's Avatar
:woohoo: Голяма е вероятността за умишлен палеж!Изобщо не бива да се изключва тази версия,а трябва да е на ПЪРВО място ,докато бъде "ИЗКЛЮЧЕНА"!!! :woohoo: :whistle: Соларната инсталация да не е била "случайно" в обора при сламата!?АБСУРД!Още повече ,че е по "програма",а там не може да има "самоделни" изпълнения!В обора ,ако е имало инсталация ,то тя 100% е отговаряла на техническите норми!Още повече ,ако е станало "късо съединение",би следвало да се задействат автоматичните предпазители и да спре тока!Дори и през деня да е ако има хора там ,първо питат:"Какво става ,що спря тока!"Тая "версия" с този "гледач" ми се чини малко ФАЛШИВА! :whistle:Не обвинявам никого,но се намират "люде" и те "божий творения","богомолци",които вземат от касата за дарения в църквата на манастира "Св.Иван Рилски"над с.Скрино ,30(тридесет)лева колкото е имало в нея,излавят ЦЯЛАТА риба от рибарника на Одранишкия манастир,колко му е да запалят обора на прочутия Гигински манастир! :oops: Но накрая идва времето САМИ да се СЪДЯТ за делата си! :evil:
Last Edit: 20 Ное 2014 21:15 by Иван. Reason: допълване информацията
The administrator has disabled public write access.

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]