Мобилно меню

Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Помагалото на Двери за 1 клас достъпно за началните учители и през новата учебна година

Помагалото на Двери за 1 клас достъпно за началните учители и през новата учебна година 01 Окт 2014 18:26 #38180

Book cover1В началото на новата учебна година бихме искали да уведомим началните учители от цялата страна, че могат да получат безплатно Учебно помагало по Български език, Роден край и Час на класаза интегриране на знанието за християнството в 1 клас.Пособието е предназначено за учителите от началния етап. Педагозите могат да поръчат също безплатно и работни листове за своите ученици. Към помагалото има мултимедиен диск с презентации към уроците, работни листове в ПДФ формат, както и приложение с жития на светци.

Разработените в учебното пособие уроци за християнските празници са базирани на сега действащата програма по предметите Български език и Роден край. Съдържанието на уроците е съобразено с учебната програма и Държавните образователни изисквания по посочените предмети в първи клас и дава широка възможност на избор на началните учители да обогатят своите уроци с материалите от пособието.

Чрез помагалото малките ученици се запознават с християнските празници,  морал и ценности чрез практически задачи, които осмислят тяхното приложение в ежедневието. Изданието дава възможност знанията за християнството да намерят своето място в българското училище и те да се преподават по адекватен и автентичен начин.

Учебното помагало е разработено от авторски екип в състав: д-р Полина Спирова, Златина Каравълчева, Цветомира Антонова и консултантите проф. д-р Мариана Стефанова и проф. д-р Иван Желев. Дизайнер е доц. Кристина Борисова.

Read more...
The administrator has disabled public write access.

Помагалото на Двери за 1 клас достъпно за началните учители и през новата учебна година 04 Окт 2014 23:15 #38181

  • gedeon
  • gedeon's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
Браво
The administrator has disabled public write access.

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]