Мобилно меню

Днешна Украйна (14 убити, 19.2.2014г., 24.00 часа), правосл. патриарси, кризата с ядрените ракети при Куба и папата*

 • refab
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
19 Фев 2014 00:08 - 19 Фев 2014 00:15 #36451 by refab
*папа Джовани 23., наричан Добрия, който поема официална и значима персонална инициатива за медиация между САЩ и СССР (комунистическата върхушка, начело с Хрушчов), която изиграва роля за да се избегне задаващо се започване на ядрена война.

Та, сещайки се за този епизод ( с медиацията на папата)- по повод на събитията в Киев, си зададох въпроса какво е поведението на православния патриарх на Украйна, на руския патриарх (8 милиона с руска националност имало в Украйна) в тази ситуация, когато вече почнаха сериозно да се избиват помежду си (14 убити днес според някои издания) - опозицията на проруския режим, от една страна, и специалните части, от друга, които са натоварени със защитата му!?
В момента от интернет - от Евромайдана, звучи молитвата "Отче наш", казвана по високоговорител, произнася слово някакъв свещеник, а в центъра на площада от много часове или дни има огромни пламъци, постоянни гърмежи...

Предаване на живо: offnews.bg/n...ad-image-0
Last edit: 19 Фев 2014 00:15 by refab.

Please Вход to join the conversation.

 • refab
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
19 Фев 2014 13:33 #36456 by refab
25 убигти, 400 ранени. Днес папа Франциск е отправил призив за мерки срещу насилието в Украйна.

Please Вход to join the conversation.

 • refab
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
21 Фев 2014 11:45 #36497 by refab
Умиращото (или вече починалото!? :ohmy: ) момиче и бившия криминален * и настоящ политически бандит(!?) Янукович, явяващ се, заедно с Путин основен участник в отговорността за неговата (на момичето) трагедия, както и на цялостната драма на голяма част от украинския народ:
i2.offnews.b...6416_8.jpg
offnews.bg/n...01792.html

i2.offnews.b...10x290.jpg

А ето какво един коментатор под информацията, че синовете на диктатора-престъпник искат да избягат на запад със семействата си: "Дааа, иска да продаде украинците на Русия,а синчетата ги праща на запад!!!"

Според мен религиозният - християнски подход към този човек трябва да е: неомраза към него, но и съд за да се види каква точно е отговорността му за смъртта на близо 80 човека - от опозицията и от милиционерските (и други части)


*"Янукович е осъждан 2 пъти. През 1967 г. за грабеж получава присъда от 3 години затвор, намалена на 18 мес. като част от амнистията по случай честването на 50 год. от Октомврийската революция. Втората присъда е от 1970 г. за “нанасяне на средни телесни повреди”, за което получава 2 години затвор." (bg.wikipedia...0%B8%D1%87)

Please Вход to join the conversation.

 • Иван
 • Visitor
 • Visitor
12 Мар 2014 10:09 - 12 Мар 2014 10:19 #36657 by Иван
:evil: Откакто си бълнувал в този форум "умнико"е изминал близо месец!И за този месец не си се събудил от "БУДНАТА КОМА"!Най вече си замлъкнал и спотаен като плъхундер вероятно чакаш да се случи чудо!Лицето Янукович не ми е комшия и Не Го познавам и не съм му Съдник ни Адвокат!,но Кой ще Съди оня циганин Обама за това ,че ПЛАТИ МИЛИОНИ долари да въоръжава БАНДИТИ,да ги праща в Украйна и да стрелят по ДУНЯТА!?Или не е ВЯРНО ,А!?Отвори си "очите" и "прогледни",какво става Там и Кой Кой е!Или верваш на онова НИЩОЖЕСТВО вигенин,дето се прави на Ментор!Ами "ВЕРВАЙ"му и заспи още по дълбоко!Както и да изглежда отстрани ,атаките срещу Украина са атаки за УНИЩОЖЕНИЕ на украинския народ и заграбване на богатствата на тази държава,атаки срещу Русия като възпиращ фактор пречещ на юдомасоните за поробването на света,атаки срещу Православието ,като ЕДИНСТВЕНА религия издигаща духовното усъвършенстване на човечеството и пречеща им за зомбиране на човека и превръщането му в РОБ на болните мозъци на БИЛДЕРБЕРГИТЕ!Това е Истината!Това е един САТАНИНСКИ поход срещу Русия ,Човечеството и Православието!(виж в Двери словото на архиеп.Серафим Пирейски!) :evil:А ти продължавай да "пееш"в папагалския хор на зомбираните ГОИ в подкрепа на юдейомасоните от Евреомайдана! :woohoo:
Last edit: 12 Мар 2014 10:19 by Иван. Reason: допълнение

Please Вход to join the conversation.

 • _refab
 • Visitor
 • Visitor
15 Мар 2014 20:28 #36717 by _refab
Един показателен белег за путинщината: информационно затъмнение в Крим по време на подготовката и провеждането на референдума, утре, на 16.3. Това отбеляза Деян Кюранов от Центъра за либерални изследвания (ако не бъркам името). Такова обстоятелство , каза той по телевизията, е много показателно за тоталитаризма: въпреки, че се знае, че поради големия процент руснаци и поради други причини референдума ще е в полза на отцепване от Украйна, тоталитарни сили държат всичко да стане на тъмно, да няма обективни свидетели на събитието...

Please Вход to join the conversation.

 • ivan61
 • Visitor
 • Visitor
24 Апр 2014 00:30 #37049 by ivan61
Здравей Иван

Казваш "......... Кой ще Съди оня циганин Обама за това ,че ПЛАТИ МИЛИОНИ долари да въоръжава БАНДИТИ,да ги праща в Украйна и да стрелят по ДУНЯТА!?........
Не обиждай циганите дараги.Някои от тях са много по-бледолики от бивш министър-председател на България и много по-свясни от Президента Обама.Който се оказа ,че е социалист ,но отиде доста далеч в правата и задълженията си .
Обама не може да прости на Путин /както и на Грузинците преди време/ ,че му показаха среден пръст отностно правата на човека-разбирай на онази група от болни хора наричащи гордо себе си "обратни".И понеже републиканците- неговите противници също ги отричат както и него самия той "горкия " е в задънена улица.
А да не забравяме и Сирия когато Обама беше готов да изпрати войски там и Президент Путин пак му натри носа.
"..........атаките срещу Украина са атаки за УНИЩОЖЕНИЕ на украинския народ и заграбване на богатствата на тази държава,атаки срещу Русия като възпиращ фактор пречещ на юдомасоните за поробването на света,атаки срещу Православието ,..."
Абослютно си прав .Това са и домогванията на Обама .НАТО в Украйна .Не ,че го е грижа за Украйна или ЕС или Русия ,не.Ако това стане ще му помогне много да повдигне имиджа си сред противниците му републиканци и военни.
Да ама Не.....няма да казвам кой цитирам.
Според данните за 2012 на Икономист -34% от нуждите на Германия,87% на Бг,по 100% на Латвия ,Литва и Финландия и т.н. се задоволяват единствено с руски газ.На Обамчо му е лесно да размахва хартийката с "правата на човека" отвъд океана ,но Европа този път /за кой ли път вече/ е на друго мнение.
Ето че си прав за Обамчо точно -"циганска "му работа " С чужда пита майчин помен"

Please Вход to join the conversation.

 • _refab
 • Visitor
 • Visitor
08 Май 2014 09:58 - 10 Май 2014 09:30 #37204 by _refab
Ето един аргумент, позволяващ да се разбере какви са действителните позиции и вижданията на "православната" патриотично-имперска руска върхушка, относно "гнилия запад":
Список детей российской власти, живущих на Западе
Теги: Россия, за границей, лицемерие, Европа

06.05.2014 14:06
17257 17
Давно замечено что дети и внуки наших правителей патриотов-державников учатся и живут на Западе.
Родители отправляют своих детей жить в западные страны, покупают там собственность, отправляют туда деньги и даже имеют двойное гражданство...
Все это происходит по простой причине - они презирают Россию, её народ и они давно поставили крест на стране которой правят.
Список детей российской власти живущих на Западе практически на постоянной основе велик и я приведу только немногих из них.
С НАЧАЛА
Я в краткой форме перечислю фамилии некоторых из членов нашей власти и местопребывание их семей.
1. Семья президента В.Путина
По семье президента известно крайне мало с учетом закрытого образа жизни семьи. Был женат, разведен.
В начале 90-х Путин вернувшийся в Ленинград, отправил дочек обратно в Германию учиться в престижную немецкую гимназию «Peterschule». В середине 90-х они вернулись в Россиию и в 1996 году переехали в Москву. Но и тут дочери не оставили немецкую стезю. Их «Немецкая школа Москвы» и сейчас находится в «посольском городке» на проспекте Вернадского, окольцованная забором с видеокамерами, повсюду надписи «Achtung!» В начале 2000-х обе дочери Путина офицально были зарегестрированны как учащиеся Санкт-Петербурского гос.университета, но там их никто не видел. Известно что младшая дочь Екатерина живет на постоянной основе в Германии, в городе Мюнхене. В 2013 году состоялась свадьба Катерины Путиной и Юн Джун Воном (корейцем) и прошла в одном из отелей Марокко в 2013 году и была грандиозной по своему размаху. Екатерина Путина и её возлюбленный Юн Йонг Гу (сын бывшего корейского адмирала) Старшая — Мария живет в Голландии, в городке Ворсхоотен, недалеко от Гааги, и живёт не одна, а с 33-летним голландцем Йорритом Фаассеном. Известен и конкретный район проживания пары — KrimwijkHeet. Мария Путина живёт в элитном доме, где занимает пентхаус на последнем этаже. Дочери Путина нередко бывают в Италии по приглашениям Сильвио Берлускони, с которым Путин дружит семьями. Мария Путина, которая тоже живет не в России
2. Семья премьер-министра Д.А.Медведева
Медведев женат на еврейке Светланне Линник, которая приходится двоюродной сестрой Е.Васильевой - проходящей по делу "оборонсервиса". Сама Васильева - дочь одного из преступных авторитетов Петербурга - Васильева. Президент Дмитрий Медведев в январе 2012 года наградил ее орденом Почета. Медведев имеет сына - Илью Медведева. На данный момент он учится в России, но в публичном интервью сказал что продолжит обучение в Масачусетском университете США.
3.Семья министра иностранных дел С.Лаврова
Единственная дочка министра иностранных дел Сергея Лаврова Екатерина живет и учится в США. Сейчас оканчивает Колумбийский университет в Нью-Йорке и планирует остаться жить в США на постоянной основе.
4. Семья вице-спикера госдумы С.Железняка
Три дочери вице-спикера ГД Сергея Железняка учатся за границей. Екатерина - в элитной швейцарской школе (обучение стоит 2,4 млн руб. в год с 6-го по 12-й класс), Анастасия - в Лондоне, в университете (плата за обучение в год - около 630 тыс. руб.). Самая младшая, Лиза,на данный момент тоже проживает в Лондоне. Интересно что «патриот-матрос» Железняк задекларировал доход в 3,5 млн рублей и при этом платит 11 млн в год за обучение своих детей в зап.универах…
5.Семья вице-спикера госдумы А.Жукова
Сын - Пётр Жуков обучался в Лондоне и даже загремел там в тюрьму, Жуков-младший участвовал в пьяной драке и получил 14 месяцев тюрьмы.
6. Семья вице-спикера гос.думы Сергея Анденко
Дочь учится и живёт в Германии.
7. Семья вице-премьера Д.Козака
Старший сын вице-премьера Дмитрия Козака — Алексей уже минимум лет шесть живет за границей и занимается строительным бизнесом Является совладельцем нескольких иностранных фирм: «Рэд», «Макбрайт» и «Юна». Одновременно он работает и в государственной Группе ВТБ. Младший брат Алексея Козака, Александр, работает в Credit Suisse. В этом году власти Германии и США обвинили этот швейцарский банк в том, что он помогает высокопоставленным клиентам уходить от налогов. Идет следствие.
8. Семья депутата госдумы А.Ремезкова от фракции «Единая Россия»
Старший сын Ремезкова, Степан, недавно закончил милитер-колледж Вэлли Фордж в Пенсильвании (год обучения стоит 1 млн 295 761 руб.). Сын депутата обучался по программе для офицеров армии США(!!!). Затем Стёпа поступил в частный университет Хофстра в Хемпстеде, штат Нью-Йорк. Средний сын депутата, Николай, c 2008 г. учится в Великобритании в частной школе Mалверн Колледж. А младшая дочь живёт в Вене, где занимается гимнастикой. Маша Ремезкова представляла сборную Австрии(!!!) на детских соревнованиях в Любляне.
9. Семья депутата В.Фетисова
Дочь Анастасия, выросла и выучилась в США.Писать и читать по-русски Настя так и не ­научилась.
10. Семья главы РЖД В.Якунина
Дети и внуки "главного патриота России" главы РЖД Владимира Якунина живут за пределами страны - в Англии и Швейцарии. Сын главы РЖД А.Якунин учился и долгие годы жил в Лондоне,на данный момент работает в России как инвестор британской фирмы.
С 2009 года Якунин-младший возглавляет и является совладельцем зарегистрированной в Великобритании инвесткомпании Venture Investments & Yield Management (VIYM), которая занимается девелоперскими проектами в Петербурге. Андрей Якунин является собственником московской гостиницы Marriott Courtyard, построенной на территории, прилегающей к Павелецкому вокзалу. На данный момент постоянно живет в своем доме в Лондоне, купленном в 2007 году за 4,5 миллиона фунтов (225 миллионов рублей) и зарегистрированном на панамский оффшор. Другой сын Якунина Виктор живет в Швейцарии, где также владеет элитной недвижимостью. Внуки главы РЖД также учатся в престижных учебных заведениях этих стран.
11. Семья Светланы Нестеровой, депутата гос.думы от фракции «Единая Россия»
Дочь живет в Великобритании.
12. Семья П.Астахова
Старший сын уполномоченного по правам ребёнка Павла Астахова Антон учился в Оксфорде и в Нью-Йоркской экономической школе. А младший ребёнок и вовсе родился в Каннах, на арендованной вилле.
13. Семья депутата гос.думы от фракции "СР" Е.Мизулиной
У главного борца за традиционные православные ценности есть сын Николай. Сначала Николай учился в Оксфорде, получил дилом и переехал жить на постоянной основе в толерантную Бельгию, где разрешены однополые браки. Сегодня работает в Бельгии в крупной международной юридической фирме Mayer Brown. Непонятно - как Елена Мизулина, председатель Комитета ГД по вопросам семьи, женщин и детей, оставила в такой гей-опасности родного сына?!... Наверное все о народе радела, а о сыне забыла...
14. Н.Валуев, депутат гос.думы от фракции "Единая Россия"
Летом в его испанском доме живёт жена, практически на постоянной основе живут дети и родители. Живут они переменно также в Германии.
15. Семья А.Якунина,депутата гос.думы от фракции от КПРФ
Глава Солнечногорского района, член КПРФ Александр Якунин в предвыборных листовках рассказывал о своей семье: "дочка учится в школе, жена - успешный экономист, сын - студент института физкультуры. Мол, любим собираться вместе на чаепитие... " В буклетах, однако, не указано, где проживает семья Якуниных. Между тем в соцсетях супруга чиновника Юлия своим местом жительства назвала Ниццу. Сын Михаил пишет, что живёт в Онтарио. Дочка живёт с мамой и указывает своим основным языком английский. Кстати, на Лазурном Берегу нашлась вилла и у нижегородского мэра Олега Сорокина. Точнее, у его жены.
16.Семья А.Воронцова, члена Госдумы КПРФ.
Дочь коммуниста Воронцова Анна проживает в Италии. Туда она переехала из Германии, где также училась. Сейчас учится в Миланском университете. Сам Воронцов с пеной у рта клеймит Запад, а между делом платит сотни тысяч евро за обучение дочки в Милане.
17. Семья Елены Раховой, депутат гос.думы от фракции «Единая Россия»
У единоросса Елены Раховой, прославившуюся тем, что она ленинградцев, проживших менее 120 дней в блокаде, назвала "недоблокадниками", дочь живет в США. Полина Рахова окончила факультет международных отношений СПбГУ, после уехала в Нью-Йорк.
18. Семья Б.Грызлова, члена Совбеза.
Дочь экс-спикера ГД,одного из основателей партии "Единая Россия", а ныне члена Совбеза Бориса Грызлова Евгения живёт в Таллине. И даже недавно получила эстонское гражданство.
19. Семья А.Фурсенко.
Бывший министр образования Андрей Фурсенко,который продавил стране систему ЕГЕ, долгое время скрывал от общественности, что его дети тоже обучались за границей. Сегодня его сын Александр живёт на постоянной основе в США
20. Семья В.Никонова (внука Молотова), президента фонда «Политика»
Сын Алексей гражданин США. А где у нас засветился сей господин? Правильно, в Антимагнитском акте, в защиту закона о запрете на усыновлении детей американскими гражданами.
Вот еще небольшой список других чиновников имеющих собственность и семьи за границей:
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Это только самый короткий список,на деле количество детей и внуков живущих на западе идёт на тысячи,если не на десятки тысяч. В списке собраны наиболее одиозные «патриоты» и «враги запада»,которые держат свои семьи в "логове врага". Их дети учатся,живут и работают на западе,их более ничего не связывает с Россией.Такой путь для них выбрали их родители. Их родители--президент,премьер,его заместители,министры,депутаты и т.д. Они презирают Россию и её народ,видят будущее своих детей и своё на западе,где у них есиь все чтобы встретить старость. С такой лицемерной властью у России нет будущего"
Last edit: 10 Май 2014 09:30 by Zhelev.

Please Вход to join the conversation.

 • ivan61
 • Visitor
 • Visitor
10 Май 2014 08:29 #37231 by ivan61
Логически си прав .Исторически обаче не съвсем.
От време оно децата на заслужилите другари от бившият СССР учиха и много останаха на Запад както се вижда от информацията ти.
Но и от времето на царска Русия се знае, че имащите поданици на императора също са се подвизавали в Европа с целите си фамилии.
"...С такой лицемерной властью у России нет будущего"......"
Точно !
Забелязва се ,че /поне за Русия/ всеки път когато "имащите " ,$ или власт "изнасят " роднините вън от държавата тя прекратява съществуването си.
Въпроса е какво ще стане с лицемерците Made in Bulgaria и дали това ще се случи и с Родината ни.

Please Вход to join the conversation.