Мобилно меню

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас.

 • dona070566
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
08 Окт 2013 18:41 - 08 Окт 2013 18:51 #34482 by dona070566
Днес разбрах, че в българските училища от 5 до 8 клас в задължителната учебна програма , децата ни са в лапите на педофилите. Изпращаме ги на училище ,за да блудстват с тях. Учебникът е "Аз и ти" и няма нищо общо с пчеличките. В занятията трябва да разказват еротичните си фантазии и други неща , които ме е срам да пиша. Моля да погледнете линковете за какво става въпрос и масово да изхвърлим тази измет. Въззмутените родители са пуснали жалба до прокурора нас републиката, но това е един трмав процес. Когато преди време прочетох за същото в Германия - не повярвах. Статията беше "Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия". Това е прекалено.
www.epochtim...08_04.html
www.epochtim...06_09.html

За вярата в Бога и робуването на сатаната е изказването на Путин. И това и много ужас още има.
Last edit: 08 Окт 2013 18:51 by dona070566.

Please Вход to join the conversation.

 • ivan61
 • Visitor
 • Visitor
09 Окт 2013 08:59 - 21 Окт 2013 06:44 #34489 by ivan61
Е трудно е да се възприеме това.Това ,че краят идва е ясно .За нас християните идва с идването на антихриста ,за "нормалните " наши съграждани с глобалното затопляне, за някои с тоталната икономическа криза пред прага ,на която е изправена човешката цивилизация........, но да "посегнат" така брутално на децата ...е това нямат срама тази политическа /имуществена/ имаща всичко паплач.
Само и само да сме на власт и да управляваме.
Педерасти? ОК.Лизбийки ? ОК Хора с животни / в най близко бъдеще /? ОК. Сега и децата да са готови за да попаднат в лапите на извергите.....Правете каквото искате ...само ни оставете да сме на власт.
Е и ? какво остава .......религията ....как и нас да пречупят......
Last edit: 21 Окт 2013 06:44 by ivan61. Reason: грешка

Please Вход to join the conversation.

 • refab
 • Visitor
 • Visitor
17 Окт 2013 16:54 - 17 Окт 2013 18:32 #34528 by refab
Ей, ако не заради истината, поне заради реномето на този сайт("Двери") не бъдете така лековерни, не изпадайте в екзалтация и не пренасяйте механично безусловно долнопробния стил и боклука на мястото (някакъв сайт "Епохални времена"), където сте прочели това, което обсъждате!

Вижте например този цитат (от статията в сайта "Епохални времена") - един от онези,имащи отношение към тематиката, от която се възмущавате:

"На стр. 137 авторката на текста на "Сесия "Изясняване на ценности" към тема "Моята личност", изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца "Приказката за момичето и корабния дърводелец".

В тази "приказка" може да се прочете: "Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): "Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец".

Авторът на статията не е добавил никакъв пояснителен текст или коментар към него. Недостойно-съзнателно, и почти престъпно го използва като аргумент за КЛЕВЕТА, скандал и обругаване. От своя страна автори и защитници на обсъжданото пособие обясниха по телевизията, че идеята ("приказката" в него - в пособието) и реализацията И при описаната случка, е да се симулира и в последствие да се обсъди критично възможната негативна практика за продаване на собственото тяло при изнудване.

Защо не обърнете внимание - свръхразгневените Дона и Иван61, каква безусловна гнусотия е сайта ("Епохални времена"), в който насочвате тукашните читатели, и от който черпите аргументи!
Струва ми, че той (този сайт, на който се позовавате) е успял да ви измами и да ви спечели. :ohmy: Ако това наистина се е случило - много лошо!...

П.п. Не се казва и пише "лизбийки", а лесбийки (от остров Лесбос, където е живяла античната поетеса Сафо).
Също така, не е лошо да се има предвид и това, че за поне част ( или дори всички?) от подчертано религиозните хора (особено онези, чиято осъзнатост задължително би трябвало да подлежи на развитие) е валидна тезата, че те(подчертано религиозните хора) са поне малко подвластни на психоневротизъм от типа на обсесивно-компулсивен тип. От друга страна, всеки човек, с по-изразен и набелязан психоневротизъм, има своята степен на сексуална перверзност, от позициите на която, съзнателно или не, съди за света и явленията.
Last edit: 17 Окт 2013 18:32 by refab.

Please Вход to join the conversation.

 • dona070566
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
18 Окт 2013 12:28 #34533 by dona070566
Съжалявам, че оскверних погледа Ви, Refalb! Но тук не става въпрос за възмутеното Ви възклицание от популяризирането на сигнала за грозящата невинните детски души действителност. Точно тук считам , че е мястото, откъдето ще тръгне противодействието към тази вулгарна арогантна безскрупулност. БПЦ не е както може би според Вас помпозна институция и "дверите" не са отворени само за хаотични възхвали и тълкувания на Светото писание . Нашата Църква е действаща и съпътваща ни от раждането ни до вечността. Така че - с това , което Ви догнусява да четете, единствено ТЯ ще се пребори. А колкото до долнопробните сайтове - не се алармира единствено в този пример. Проверката е висша форма на доверие - и за това вече са започнати необходимите действия.

Please Вход to join the conversation.

 • refab
 • Visitor
 • Visitor
18 Окт 2013 12:56 #34534 by refab

............... сигнала за грозящата невинните детски души действителност. Точно тук считам , че е мястото, откъдето ще тръгне противодействието към тази вулгарна арогантна безскрупулност. ................. Проверката е висша форма на доверие - и за това вече са започнати необходимите действия.


Вие, както и други хора, между които и аз, просто нямате достатъчно информация по случая. Реагирате емоционално ( да не пиша и първично), подведена от сигнал, авторите на който са си поставили за цел просто да привличат внимание върху медията - сайта си (вероятно по подобен начин стоят нещата и в други медии, отразили "скандала"!?), с оглед на някакъв вид тяхна корист. Те спекулативно активират и дирижират вашето възмущение, според мен, а Вие се поддавате на това.
А иначе, по телевизията уточниха, че става дума за училищно пособие, писано и издадено преди години, т.е. не се изнася "пресен Факт", а се "активира" нещо от преди време, и то по примитивно-едностранчив и много некоректен начин.
Също така Ви препоръчвам вместо да изпадате в недостатъчно диференцирани патетични: заклеймяване (мое) и възхвала (на църквата), просто да имате по-трезв стил и повече информираност и култура по въпросите, които поставя живота, и които стоят за разрешаване. Без достатъчно ниво в тази насока (трезвост и информираност), евентуални обсъждания имат малка стойност.

Please Вход to join the conversation.

 • dona070566
 • Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
18 Окт 2013 13:17 #34536 by dona070566
Дано сте прав!!! Това просветление по въпроса е успокоително.

Please Вход to join the conversation.

 • ivan61
 • Visitor
 • Visitor
21 Окт 2013 06:56 #34555 by ivan61
............свръхразгневените Дона и Иван61, каква безусловна гнусотия е сайта ("Епохални времена"), в който насочвате тукашните читатели, и от който черпите аргументи!
Струва ми, че той (този сайт, на който се позовавате)......
По принцип сте прав, но уточнявам,че не ми е работа да проверявам източниците на информация .Това си е работа и за сметка на журналистите .
Поддържам възмущението на Дона .Да ние сме "разгневени" защото сме православни християни.
Съвети като тези...............Също така Ви препоръчвам вместо да изпадате в недостатъчно диференцирани патетични: заклеймяване (мое) и възхвала (на църквата), просто да имате по-трезв стил и повече информираност и култура по въпросите, които поставя живота, и които стоят за разрешаване. ................аз бих Ви " препоръчал " да отправите към тези ,които предизвикаха нашето възмущение.
Ние сме християни и реагираме "първично " за разлика от мъдрите в този свят.Посъветвайте ги .С тях сигурно ще намерите общ език.

Please Вход to join the conversation.