Мобилно меню

Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 08 Окт 2013 18:41 #34482

 • dona070566
 • dona070566's Avatar
Днес разбрах, че в българските училища от 5 до 8 клас в задължителната учебна програма , децата ни са в лапите на педофилите. Изпращаме ги на училище ,за да блудстват с тях. Учебникът е "Аз и ти" и няма нищо общо с пчеличките. В занятията трябва да разказват еротичните си фантазии и други неща , които ме е срам да пиша. Моля да погледнете линковете за какво става въпрос и масово да изхвърлим тази измет. Въззмутените родители са пуснали жалба до прокурора нас републиката, но това е един трмав процес. Когато преди време прочетох за същото в Германия - не повярвах. Статията беше "Затвор за родители, за отсъствие от урок по порно в Германия". Това е прекалено.
www.epochtim...08_04.html
www.epochtim...06_09.html

За вярата в Бога и робуването на сатаната е изказването на Путин. И това и много ужас още има.
Last Edit: 08 Окт 2013 18:51 by dona070566.
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 09 Окт 2013 08:59 #34489

 • ivan61
 • ivan61's Avatar
Е трудно е да се възприеме това.Това ,че краят идва е ясно .За нас християните идва с идването на антихриста ,за "нормалните " наши съграждани с глобалното затопляне, за някои с тоталната икономическа криза пред прага ,на която е изправена човешката цивилизация........, но да "посегнат" така брутално на децата ...е това нямат срама тази политическа /имуществена/ имаща всичко паплач.
Само и само да сме на власт и да управляваме.
Педерасти? ОК.Лизбийки ? ОК Хора с животни / в най близко бъдеще /? ОК. Сега и децата да са готови за да попаднат в лапите на извергите.....Правете каквото искате ...само ни оставете да сме на власт.
Е и ? какво остава .......религията ....как и нас да пречупят......
Last Edit: 21 Окт 2013 06:44 by ivan61. Reason: грешка
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 17 Окт 2013 16:54 #34528

 • refab
 • refab's Avatar
Ей, ако не заради истината, поне заради реномето на този сайт("Двери") не бъдете така лековерни, не изпадайте в екзалтация и не пренасяйте механично безусловно долнопробния стил и боклука на мястото (някакъв сайт "Епохални времена"), където сте прочели това, което обсъждате!

Вижте например този цитат (от статията в сайта "Епохални времена") - един от онези,имащи отношение към тематиката, от която се възмущавате:

"На стр. 137 авторката на текста на "Сесия "Изясняване на ценности" към тема "Моята личност", изисква от водещия учебното занятие да прочете на обучаваните от него деца "Приказката за момичето и корабния дърводелец".

В тази "приказка" може да се прочете: "Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): "Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен.

Накрая то решило да изпълни условието на корабния дърводелец".

Авторът на статията не е добавил никакъв пояснителен текст или коментар към него. Недостойно-съзнателно, и почти престъпно го използва като аргумент за КЛЕВЕТА, скандал и обругаване. От своя страна автори и защитници на обсъжданото пособие обясниха по телевизията, че идеята ("приказката" в него - в пособието) и реализацията И при описаната случка, е да се симулира и в последствие да се обсъди критично възможната негативна практика за продаване на собственото тяло при изнудване.

Защо не обърнете внимание - свръхразгневените Дона и Иван61, каква безусловна гнусотия е сайта ("Епохални времена"), в който насочвате тукашните читатели, и от който черпите аргументи!
Струва ми, че той (този сайт, на който се позовавате) е успял да ви измами и да ви спечели. :ohmy: Ако това наистина се е случило - много лошо!...

П.п. Не се казва и пише "лизбийки", а лесбийки (от остров Лесбос, където е живяла античната поетеса Сафо).
Също така, не е лошо да се има предвид и това, че за поне част ( или дори всички?) от подчертано религиозните хора (особено онези, чиято осъзнатост задължително би трябвало да подлежи на развитие) е валидна тезата, че те(подчертано религиозните хора) са поне малко подвластни на психоневротизъм от типа на обсесивно-компулсивен тип. От друга страна, всеки човек, с по-изразен и набелязан психоневротизъм, има своята степен на сексуална перверзност, от позициите на която, съзнателно или не, съди за света и явленията.
Last Edit: 17 Окт 2013 18:32 by refab.
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 18 Окт 2013 12:28 #34533

 • dona070566
 • dona070566's Avatar
Съжалявам, че оскверних погледа Ви, Refalb! Но тук не става въпрос за възмутеното Ви възклицание от популяризирането на сигнала за грозящата невинните детски души действителност. Точно тук считам , че е мястото, откъдето ще тръгне противодействието към тази вулгарна арогантна безскрупулност. БПЦ не е както може би според Вас помпозна институция и "дверите" не са отворени само за хаотични възхвали и тълкувания на Светото писание . Нашата Църква е действаща и съпътваща ни от раждането ни до вечността. Така че - с това , което Ви догнусява да четете, единствено ТЯ ще се пребори. А колкото до долнопробните сайтове - не се алармира единствено в този пример. Проверката е висша форма на доверие - и за това вече са започнати необходимите действия.
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 18 Окт 2013 12:56 #34534

 • refab
 • refab's Avatar
dona070566 wrote:
............... сигнала за грозящата невинните детски души действителност. Точно тук считам , че е мястото, откъдето ще тръгне противодействието към тази вулгарна арогантна безскрупулност. ................. Проверката е висша форма на доверие - и за това вече са започнати необходимите действия.

Вие, както и други хора, между които и аз, просто нямате достатъчно информация по случая. Реагирате емоционално ( да не пиша и първично), подведена от сигнал, авторите на който са си поставили за цел просто да привличат внимание върху медията - сайта си (вероятно по подобен начин стоят нещата и в други медии, отразили "скандала"!?), с оглед на някакъв вид тяхна корист. Те спекулативно активират и дирижират вашето възмущение, според мен, а Вие се поддавате на това.
А иначе, по телевизията уточниха, че става дума за училищно пособие, писано и издадено преди години, т.е. не се изнася "пресен Факт", а се "активира" нещо от преди време, и то по примитивно-едностранчив и много некоректен начин.
Също така Ви препоръчвам вместо да изпадате в недостатъчно диференцирани патетични: заклеймяване (мое) и възхвала (на църквата), просто да имате по-трезв стил и повече информираност и култура по въпросите, които поставя живота, и които стоят за разрешаване. Без достатъчно ниво в тази насока (трезвост и информираност), евентуални обсъждания имат малка стойност.
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 18 Окт 2013 13:17 #34536

 • dona070566
 • dona070566's Avatar
Дано сте прав!!! Това просветление по въпроса е успокоително.
The administrator has disabled public write access.

Паразитите покваряват детските души в учебната програма от 5 до 8 клас. 21 Окт 2013 06:56 #34555

 • ivan61
 • ivan61's Avatar
............свръхразгневените Дона и Иван61, каква безусловна гнусотия е сайта ("Епохални времена"), в който насочвате тукашните читатели, и от който черпите аргументи!
Струва ми, че той (този сайт, на който се позовавате)......
По принцип сте прав, но уточнявам,че не ми е работа да проверявам източниците на информация .Това си е работа и за сметка на журналистите .
Поддържам възмущението на Дона .Да ние сме "разгневени" защото сме православни християни.
Съвети като тези...............Също така Ви препоръчвам вместо да изпадате в недостатъчно диференцирани патетични: заклеймяване (мое) и възхвала (на църквата), просто да имате по-трезв стил и повече информираност и култура по въпросите, които поставя живота, и които стоят за разрешаване. ................аз бих Ви " препоръчал " да отправите към тези ,които предизвикаха нашето възмущение.
Ние сме християни и реагираме "първично " за разлика от мъдрите в този свят.Посъветвайте ги .С тях сигурно ще намерите общ език.
The administrator has disabled public write access.

104436362 555801255082665 8408151784969210671 n

[Какво представлява проектът?] [За кого е предназначено изданието?] [Kое прави това издание различно?] [Как можете да помогнете:]