Мобилно меню

"Ако си мислиш, че си твърде незначителен, за да промениш нещо , опитай се да заспиш в близост до комар."

  • dona070566
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
25 Сеп 2013 15:31 #34362 by dona070566
Мисля, че в този хубав сайт на съмишленици, е добре да се уважава всяко - дори и нищожно на пръв поглед мнение, което може в даден момент да синхронизира нашите мисли, знания, опит, мироглед и да не се превръща в арена на междуособици.
Ще започна с един стар анекдот. "Един корабокрушенец плувал и се молел на Господ да го спаси. Минал лодкар и му подал ръка, но нашият герой отказал като отвърнал, че Господ ще го спаси. Силите го напускали....минал въртолет и му пуснали въже, но пак отказал и накрая се удавил. Явил се пред Всевишния и питал:"Господи, защо не ми помогна, защо не ме спаси!?....А Господ отвърнал:"ПОМОГНАХ ТИ НЯКОЛКО ПЪТИ, пратих ти лодка, хеликоптер, НО ТИ НЕ МЕ РАЗБРА".
С това исках да илюстрирам нашето положение на православни българи - дали от случайна поредица събития , можем да разберем Божията промисъл.
Например от един протест за сваляне цените на тока - свалихме Бойко Борисов; Патриарх Максим - Бог да го прости; свалиха областни управители и кметове; помогнаха на дядо Кирил да си отиде; ...нахлуха изгнаници .и т.н. В България останахме на изчезване 30% православни от по-малко от 7 милиона душИ. Народното събрание, което създава законите, се радва на 70% мюсюлмани... които искат да въведат промяна в закона за вероизповеданията и да си сътрудничат с БПЦ дотолкова, доколкото нашата самостоятелно -издържаща се църква да пълни хазната на октопода, чрез социални вноски и данъци за имотите си. При недействащи манастири това е непосилно. Задлъжняването води до продажба на търг. Хазната е празна. Осигуровките са само на хартия - пари няма. Заемите от банките - няма такива български. Та мисля, че Господ ни казва: "Ако искате да ви има като българи и православни, вземете се в ръце! Спасете БПЦ! " ...И аз си мисля, че няма нито един сред нас дотолкова незначителен, че да не може да се справи с един "комар". Доколко някой ще ни "пие кръвта" - зависи от нас. Във филмите вампирите бягат от Кръста.

Please Вход to join the conversation.

  • ivan61
  • Visitor
  • Visitor
27 Сеп 2013 08:09 - 27 Сеп 2013 08:20 #34377 by ivan61
За съжаление Дона сте права. Нека само ви напомня ,че "кръвопийците" в България са наши сънародници.Ако можеха да колят открито не биха се спряли .Правят го и сега ,но много "деликатно", и все пак точно както е казъл поета за предишните управяващи /преди 9 септ.'44 /" клаха народа както и башибозук не го е клал" и това продължава от раждането на 3-то Бг царство.Как точно е определил Алеко управляващите в България - " Всички са маскари"
Не се заблуждавайте с идеята за мюсюлманите ,че нещо те са намесени и едва ли не виновни за сегашното трагичното и неспасяемо положение у нас.Мюсюлманите в България са продукт на бившето Политбюро, което управляваше Родината ни 45 г . а сега техните внуци " и така до края на света".....т.е. българската народност.
Наш митрополит е предположил ,че "около 5 % са черкуващите православни у нас".А те и мюсюлманите май не са повече.
Според мен Бог май е "приключил" с предупрежданията Си и е позволил/изпратил "башибозука " с вратовръзките да раздава правосъдие т.е. управляват "православните" българи живеещи в у нас.
Last edit: 27 Сеп 2013 08:20 by ivan61. Reason: грешки ,допълнение

Please Вход to join the conversation.