Мобилно меню

Продължение

  • ЛюбимеЦ 12+1
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
26 Дек 2008 07:50 #24305 by ЛюбимеЦ 12+1
Продължение was created by ЛюбимеЦ 12+1
Темата за запознанствата измести своята насоченост,може би трябва да я върнете,но този път във това русло чрез което ще бъде по-ползотворна.
В нашата енория ,съществува нещо като годежна агенция :lol: ,там няколко жени са се наели да сгодяват всеки който им попадне пред погледа,но само ако е благонадежден (според тях) :) ,т.е. да бъде със стабилни доходи,да носи на женско мърморене,да е симпатяга .
Така действат "здравите" сили,а колко по-добре би било ако някои от хората имаха възможност за по-широк поглед.
Мисля че можете да бъдете полезни,има толкова хора които не знаят къде да си намерят половинки,определено може да бъдете от полза.

п.п. разгледах сайта "Двама за Христос",там забелязах една дама,въпросната ми я гласяха за жена,тогава посещавах една евангелска общност,това(тогава) момиче беше изключителна красавица, е и сега е такава :wink:
Опитваха се да сватосват за тази ямболийка,но специално в този момент аз се интересувах повече от "духовните" неща ,тъкмо бях повярвал,и макар да бях мъж със опит,в този момент жените ги бях оставил на заден план,вярата бях поставил на първо място.
Там сватосването протича по следния начин,канят те на гости в някоя по-възрастна "сестра",там присъства и тази която те е харесала,и почват да те разпитват :mrgreen: ....
Сега виждам че въпросната дама е разведена,има деца,но няма мъж.

Please Вход to join the conversation.