Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
През последните няколко месеца поради разрастването на посещаемостта и дейностите на "Двери на Православието" се увеличи натовареността  на системата в пиковите часове. За да могат потребителите на безплатния ни  хостинг  да получават качествена услуга и в бъдеще, предстои рутинна профилактика и хардуерен upgrade на сървъра ни в "Нетера". Във връзка с това  "Двери на Православието", сайтът и форумът на Руенския манастир, проектът "В начало беше Словото" и  клуб "Дрешникът" няма да бъдат достъпни в Интернет в продължение на 60 минути (от 10:10 до 11:10 българско време в понеделник на 20 март 2006 г.). Моля да бъдем извинени заради причиненото неудобство!

За справка: Въпреки различни епизодични  инциденти, свързани с пренатовареността заради увеличената посещаемост на "Двери" и ангажирането на машинни ресурси по бъдещите проекти, над които нашият екип и други православни общности работят, сървърът ни, който е колокиран в "Нетера" и е от висок клас, е функционирал без прекъсване или рестартиране почти половин година (152 дни).

Виж още: Безплатен хостинг в "Двери"

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)

Преди всичко Ви благодарим за желанието да ни подкрепите. Това означава много за нас! Гласуването е в три стъпки и ще Ви отнеме от половин до една минута!

Стъпка 1:

Щракнете тук. Нашият сайт ще бъде избран. Ако разполагате с време, разгледайте и гласувайте в останалите категории (така ще помогнем и на другите добри сайтове да съберат повече гласове на публиката). Обърнете внимание, че в трета категория „Образование“ участва и сайтът „Православие България“ – можете да подкрепите и него, без това да навреди на гласа за „Двери“. Сега преминете на Стъпка 2 (бутонът в десния долен ъгъл, виж картинката)

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (12 Votes)

Тази седмица анонсираме три дребни удобства, които могат да се окажат доста полезни за редовните потребители на Двери на православието:

1) Лично потребителско чекмежде.
2) „Доизпипване“ от потребителите на още непубликувани материали.
3) Автоматично изпращане на известие по електроната поща при получаване на лична бележка.

Лично потребителско чекмедже. Използвана компонента (модул): Мylinks 1.1

 

И рече старецът...
Всяко нещо намира покой в своята среда и стихия: рибата – във водата, огънят – в движението нагоре; всичко се стреми към своята среда. Душо моя, ти си безплътен дух, безсмъртна. Единствено у Него ти ще намериш покой.
Св. Тихон от Воронеж