Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
1) 34-те песнопения от учебният диск на Владимир Матов, съдържащ разпята едногласно литургия на източен напев, вече имат описание за всеки отделен файл. За подробна информация, относно проекта, вижте статията в "Двери":  "Студиен запис на литургия с учебна цел за начинаещи в Германия". За да източите 34-те файла, влезте в секцията на "Хранилище": Св. Литургия - учебен диск (файловете са групирани по 10 в 4 страници)

2) С разрешението на Димитър Арнаудов е достъпно първото песнопение от неговият диск Пространен Полиелей "Раби Господа", глас 5. За повече подробности, вижте статията: Възпитаници на Пловдивската семинария издават компакт диск.

3)
От днес всички наши регистрирани сътрудници имат правото да изпращат нови файлове с дължина до 25 мегабайта, в случай, са законните носители на авторските права, или имат тяхното разрешение. В "Хранилище", изберете "изпращане на файл". Допълнително е желателно да се свържете с техническия екип на "Двери", за да дадете информация относно условията, под които тези файлове са предоставени, вижте "контакти с екипа"

4.8888888888889 1 1 1 1 1 Rating 4.89 (9 Votes)
БроячътTyxo.bg counter(името му се чете като "тиксо") набира все по-голяма популярност в България през последните няколко месеца. Силата на системата за отчитане е, че е безкомпромисна към повтарящите се посещения в рамките на деня и така виждаме броя на наистина уникалните посетители. "Тиксо" може да прави географски анализ не само по държави, но и по градове (включително в България).

Старият брояч също ще остане достъпен.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)
galeria0.jpgОт днес "Двери" предлага вече официално безплатен хостинг на фото албуми в нашата Галерия. Няма зададени ограничения за броя на албумите и снимките, както и няма строго изискване всички изображения да са пряко свързани с тематиката на сайта. Все пак молбата ни е да публикувате само изображения, които биха били интересни и на случайно попадналите посетители (т.е. да се стараете да ограничавате изображенията и албумите от личен характер - от тях публикувайте само "извадка")

По-долу е дадена кратка техническа инструкция за работа, която (надяваме се) ще удовлетвори и най-"боязливите" потребители.


4.45 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (20 Votes)
ivana2.jpgРано сутринта на Възкресение Христово (23 април  2006 в 7:10) се роди Ивана Фенерска. Майката Мария Фенерска и детето се чувстват добре. За радост на гордия татко Николай Фенерски и седемгодишния батко Димитър Фенерски  изписването от болницата ще се състои още днес.
За още снимки, виж: http://fenersky.dveribg.net/ivana/ivanabg.html

BIG_IMG_114501932014.jpgМладата редакторка в "Двери" (виж в горе-вляво) предстои да си партнира в бъдеще с друга мащабна личност - завеждащият техническия екип на "Двери" Емил Момчев (5,2 кг при раждане - виж вдясно). Повече подробности можете да прочетете в статията на страницата на частна поликлиника "Вита" относно [бебето-рекордьор].

UPDATE: По време на изписването на Ивана, помолихме новия завеждащ на коментарната рубрика в "Двери" да изрази личното си отношение относно актуалното административно състояние на БПЦ и проблемите, които ще трябва да решава бъдещият Църковно-народен събор.

Следва коментарът й:

"А-а-а-а-а-а-а-а!"

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)
От днес в портала "Двери на Православието" може вече да се влиза и от кратък адрес www.dveri.bg.  Регистрирането на новия домейн стана възможно благодарение на г-н Мартин Петранов, семейство  Радка, Константин и Емил Момчеви и семейство Полина, Константин и Иван Спирови, които покриха сумата по регистрация на новия адрес. Семейство Цветомира, Никола и Мария Антонови пререгистрираха  и домейна dveribg.net, така че стария адрес на сайта също  ще бъде достъпен най-малко още една година в Интернет.

Надяваме се, че новия адрес на "Двери" ще улесни още повече потребителите. Да ни е честит новия домейн!

  • Тук можете да обновите bookmark-овете си

  • Тук можете да следите динамиката на посещаемостта ни

 

И рече старецът...
Човек може да изглежда мълчалив, но ако сърцето му осъжда другите, то той бърбори неспирно; друг обаче може да говори от сутрин до вечер и все пак да бъде истински мълчалив, т. е. да не казва нищо безполезно.
Авва Пимен