Мобилно меню

4.8888888888889 1 1 1 1 1 Rating 4.89 (9 Votes)
БроячътTyxo.bg counter(името му се чете като "тиксо") набира все по-голяма популярност в България през последните няколко месеца. Силата на системата за отчитане е, че е безкомпромисна към повтарящите се посещения в рамките на деня и така виждаме броя на наистина уникалните посетители. "Тиксо" може да прави географски анализ не само по държави, но и по градове (включително в България).

Старият брояч също ще остане достъпен.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)
galeria0.jpgОт днес "Двери" предлага вече официално безплатен хостинг на фото албуми в нашата Галерия. Няма зададени ограничения за броя на албумите и снимките, както и няма строго изискване всички изображения да са пряко свързани с тематиката на сайта. Все пак молбата ни е да публикувате само изображения, които биха били интересни и на случайно попадналите посетители (т.е. да се стараете да ограничавате изображенията и албумите от личен характер - от тях публикувайте само "извадка")

По-долу е дадена кратка техническа инструкция за работа, която (надяваме се) ще удовлетвори и най-"боязливите" потребители.


4.45 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (20 Votes)
ivana2.jpgРано сутринта на Възкресение Христово (23 април  2006 в 7:10) се роди Ивана Фенерска. Майката Мария Фенерска и детето се чувстват добре. За радост на гордия татко Николай Фенерски и седемгодишния батко Димитър Фенерски  изписването от болницата ще се състои още днес.
За още снимки, виж: http://fenersky.dveribg.net/ivana/ivanabg.html

BIG_IMG_114501932014.jpgМладата редакторка в "Двери" (виж в горе-вляво) предстои да си партнира в бъдеще с друга мащабна личност - завеждащият техническия екип на "Двери" Емил Момчев (5,2 кг при раждане - виж вдясно). Повече подробности можете да прочетете в статията на страницата на частна поликлиника "Вита" относно [бебето-рекордьор].

UPDATE: По време на изписването на Ивана, помолихме новия завеждащ на коментарната рубрика в "Двери" да изрази личното си отношение относно актуалното административно състояние на БПЦ и проблемите, които ще трябва да решава бъдещият Църковно-народен събор.

Следва коментарът й:

"А-а-а-а-а-а-а-а!"

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)
От днес в портала "Двери на Православието" може вече да се влиза и от кратък адрес www.dveri.bg.  Регистрирането на новия домейн стана възможно благодарение на г-н Мартин Петранов, семейство  Радка, Константин и Емил Момчеви и семейство Полина, Константин и Иван Спирови, които покриха сумата по регистрация на новия адрес. Семейство Цветомира, Никола и Мария Антонови пререгистрираха  и домейна dveribg.net, така че стария адрес на сайта също  ще бъде достъпен най-малко още една година в Интернет.

Надяваме се, че новия адрес на "Двери" ще улесни още повече потребителите. Да ни е честит новия домейн!

  • Тук можете да обновите bookmark-овете си

  • Тук можете да следите динамиката на посещаемостта ни

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
През последните няколко месеца поради разрастването на посещаемостта и дейностите на "Двери на Православието" се увеличи натовареността  на системата в пиковите часове. За да могат потребителите на безплатния ни  хостинг  да получават качествена услуга и в бъдеще, предстои рутинна профилактика и хардуерен upgrade на сървъра ни в "Нетера". Във връзка с това  "Двери на Православието", сайтът и форумът на Руенския манастир, проектът "В начало беше Словото" и  клуб "Дрешникът" няма да бъдат достъпни в Интернет в продължение на 60 минути (от 10:10 до 11:10 българско време в понеделник на 20 март 2006 г.). Моля да бъдем извинени заради причиненото неудобство!

За справка: Въпреки различни епизодични  инциденти, свързани с пренатовареността заради увеличената посещаемост на "Двери" и ангажирането на машинни ресурси по бъдещите проекти, над които нашият екип и други православни общности работят, сървърът ни, който е колокиран в "Нетера" и е от висок клас, е функционирал без прекъсване или рестартиране почти половин година (152 дни).

Виж още: Безплатен хостинг в "Двери"

 

И рече старецът...

Знанието на Кръста е скрито в страданията на Кръста.

Св. Исаак Сирин
   

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.