Мобилно меню

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)
Свещ. Ангел Величков е завършил ТПФ "Юлиус Фучик", специалност “Фотография”, а после завършва “Богословие” в руския православен институт "Св. Сергий" в Париж. През 1987 г. емигрира в Швеция и е фотограф към късометражни рекламно-информационни филмови продукции и в областта на рекламата. В периода 1980-1987 г. има участия и е удостоен с награди в най-престижните национални фотографски салони: Биенале на фотографията, "Студентски мигове", пленери и конкурси. Участва в международни салони за художествена фотография. През 1994 г. се завръща в България и работи като фотограф в рекламни агенции. Фотограф на "Шоуто на Слави". От 1996 до 1997 г. специализира в Гърция и снима цикъл художествена фотография "Видях Гърция", представена в посолството на Гърция у нас. Главен редактор на "Църковен вестник" (1997-2002). Ръкоположен за свещеник през 2002 г.

{gallery}avtori/zhelev/konkurs2{/gallery}

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)
Стефка Борисова е завършила през 1990 г. ССУПФ "Юлиус Фучик" специалност фотография. Има участия в редица фотографски изложби ("45 страница", Международни фотографски срещи в Пловдив и др. ), пленери и конкурси. От две години е ръководител на детския фото клуб "Откривател".


5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (13 Votes)
Центъра за колокация на НетераВчера порталът Двери БГ преподписа  своя договор за партньорство с телекомуникационния оператор Neterra. По предложение на нашите партньори и поради непрекъснато нарастващия трафик на най-посещавания български православен портал, гарантираният канал на нашия колокиран сървър бе подобрен радикално:  увеличен е 2 пъти международния капацитет, а скоростта към българските Интернет доставчици сега е 7 пъти по-голяма!

Промяната вече се усеща не само от нашите потребители, но и от българоезичните институционални сайтове, храмове, манастири и благотворителни организации свързани с БПЦ, както и от сайтовете, посветени на  развитието младежкия шах в България, които също се хостват на нашия server. 

Ако проявявате интерес към безплатния хостинг, който предлагаме, свържете се с техническия екип на Двери [тук]  

4.75 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (16 Votes)
Празнично: Настоящата публикация ви дава възможност да покажете на всички декорацията на вашия храм за празника, както и да обсъдите чуждите снимки. Технически това става по същия лесен начин, както и изпращането на материали в току що обявения [Първи фотографски конкурс на "Двери"]
 

4.8666666666667 1 1 1 1 1 Rating 4.87 (60 Votes)
Първи фотографски конкурс на ДвериДвери обявява конкурс за фотографии със свободна тематика. Крайният срок за участие е 24 май 2009 г. (денят, в който Двери БГ става на 4 години). За нас това е още един начин да отбележим това събитие и да ви направим съпричастни към общото ни дело.

Порталът ни беше замислен да расте и да се развива с участието и труда не само на първоначалния екип от основатели, но и с включването на всеки от читателите ни. Идеята ни беше, а и все още продължава да бъде, порталът да е плод на сътрудничеството между неговите читатели, а не продукт на неколцина "професионалисти" за пред профилирана "аудитория".

 

И рече старецът...
Човек може да изглежда мълчалив, но ако сърцето му осъжда другите, то той бърбори неспирно; друг обаче може да говори от сутрин до вечер и все пак да бъде истински мълчалив, т. е. да не казва нищо безполезно.
Авва Пимен

   

© 2005-2016 Двери БГ и нашите автори. Препечатване - само при коректно посочване на първоизточника.